LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Summer Walker a lansat „Clear 2: Soft Life EP”

we ❤️ music

Summer Walker a lansat „Clear 2: Soft Life EP”

Summer Walker a lansat „Clear 2: Soft Life EP”. Proiectul de nouă piese include colaborari cu Childish Gambino, Solange, Steve Lacy și J. Cole.

Odată cu lansarea EP-ului, Summer dezvăluie și imaginile pentru „Pull Up”, cu vedetele BMF, Lil Meech și Myles Truitt. Regizat de o colaboratoare de lungă durată, Lacey Duke, videoclipul atrăgător o găsește pe Summer întâlnindu-se prietenul ei — interpretat de Meech — după ce a gătit cina pentru iubitul ei, Myles. „Pull Up” a fost prezentat anterior pe TikTok ca o exclusivitate de 60 de secunde la începutul acestei săptămâni.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/Clear2SoftLifeEPPR
Pentru marea dezvăluire a EP-ului de la începutul acestei săptămâni, Summer a colaborat cu playlistul RapCaviar de la Spotify pentru dezvăluirea oficială a listei de melodii. CLEAR 2: SOFT LIFE EP este continuarea lansării cu patru piese din Summer 2019, CLEAR.
În 2023, Summer și-a întărit legătura cu fanii ei loiali prin spectacole electrice și de mare profil din ultimele săptămâni. În weekendul trecut, producatorul de hit-uri multi-platină a zguduit scena din Atlanta la festivalul Strength of a Woman al lui Mary J Blige, alături de superstaruri ale R&B, printre care Ms. Lauryn Hill, Muni Long și Lucky Daye. Înainte de asta, ea s-a alăturat grupului de vedete de la Lovers and Friends din Las Vegas, Something in the Water condus de Pharrell și legendarul Dreamville Festival din Carolina de Nord. Datorită acestor apariții, Summer și-a adus muzica și talentul artistic la baza ei de fani în continuă creștere.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT