LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
BRUJA x Pasareasca

we ❤️ music

BRUJA lansează “Păsărească”, – o piesă care își propune să dărâme stereotipuri

BRUJA lansează “Păsărească”, o piesă care schimbă paradigma, într-un peisaj muzical în care toată lumea vorbește despre povești de dragoste. BRUJA, o artistă incisivă, cu o atitudine care nu poate fi ignorată, distruge orice stereotipuri legate de relații și transmite un mesaj puternic.

„Păsărească” este o piesă directă, acidă, lipsită de nonsensuri, care vorbește despre și pentru acei bărbați care sunt în căutarea unei femei care să îi îngrijească asemeni unei mame.
Cu fiecare nouă lansare, BRUJA generează un adevărat uragan, iar această piesă nu putea să ofere mai puțin de atât. Fiecare bărbat care își trăiește viața ghidat de stereotipuri și misoginism poate internaliza versurile cântate de BRUJA pentru a-și schimba perspectiva cu privire la relații.
„Am scris piesa asta dintr-un impuls de a schimba puțin lucrurile, de a arăta că nu există roluri stabilite pe care femeile trebuie să le aibă într-o relație, ci există doar stereotipuri cu care ne-am obișnuit atât de mult încât am început să le privim ca realități”, a spus BRUJA.
Despre BRUJA
BRUJA este una dintre cele mai fresh apariții din peisajul muzical din România, fiind urmărită de o comunitate puternică de ascultători. Doar pe Spotify, artista are peste 350.000 de ascultători, lunar, iar piesele sale generează sute de mii sau chiar milioane de vizualizări. O artistă care dă conceptului de „women empowerment” un nou înțeles, BRUJA a avut lansări care s-au aflat în topuri. Dintre acestea, amintim: „Overdose”, „Ia Loc”, „Voila” și „Bibelou”.
CREDITE
BRUJA – Păsărească
Muzică: BRUJA
Text: BRUJA
Instrumental: Hueala Daniel, Luk Beats
Editori: Roton Music Publishing, Seek Music Familia

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT