LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
killa fonic album - TERRA VISTA - videoclip My Dog

we ❤️ music

Killa Fonic lansează albumul “Terra Vista” și un nou videoclip pentru piesa “My Dog”

Momentul TERRA VISTEI a sosit, iar al doilea album Killa Fonic din 2021 este gata să-ți rupă boxele mașinii. Odată cu marea lansare avem parte și de un nou videoclip pentru piesa “My Dog”. Cântecul este stradal, brut, direct, dar mai ales intrigrant.

Un mic indiciu este legat chiar de personajul principal al videoclipului. Mulți ar spune ca este Killa Fonic, dar realitatea este că poartă un alt nume pe care îl veți regăsi pe album, dar si în alte ipostaze în videoclipul “Bloody Acapulco”. Albumul conține 12 trackuri în care se vor observa rădăcinile adânci ale hip-hop-ului, dar însoțite de particularitățile lui Killa cu care ne surprinde de ani de zile. TERRA VISTA este un album puternic și vocal în care subiectele sensibile nu vor fi ocolite. Exstă chiar un mister în jurul acestui nume de album, dar pentru cei mai atenți, primele indicii vor ieși la iveală chiar din introul albumului. Pe material vor fi prezente colaborări cu EMAA, Rava și Xeno. Lansarea este astăzi, iar de acum îl puteți asculta pe toate platformele de streaming. Pentru acest album au produs Killa Fonic, Bogdan Gridan, Alex Ghinea (911), CST și Costel Dominteanu (Domino).
“TERRA VISTA este o lume semi utopică existentă pe aceiași planetă cu a noastră, dar care nu figurează pe nici o hartă. Este un spațiu destinat strict aventurierilor și a celor care vor să evadeze din Matrix. Deja am spus prea multe, iar voi abia acum începeți să ascultați. Drive safe and enjoy the show!” a declarat Killa Fonic despre noul material.
“My Dog” a fost compusă de Killa Fonic și Alex Ghinea (911, iar versurile de către Killa Fonic. Producția piesei a fost asigurată de Alex Ghinea (911). Videoclipul a fost scris și regizat de Killa Fonic, DOP și editor a fost David Mogan, iar producția a fost asigurată de Alex Toader și Alex Shau. În ordinea apariției pe film, actorii sunt Deniel Stanciucu, Killa Fonic, Raluca Err, Alexandru Matei, și Alex Toader. Echipa tehnică de la cameră au fost Victor Acsani, Alex Soare și Stanislav, iar de Grip & Electric s-a ocupat GFS STUDIO.
Killa Fonic are un stil unic în România. Este descris de onestitatea sa brutală și videoclipurile artistice. Are capabilitatea de a se transpune în multiple genuri muzicale cu o lejeritate de neegalat. Killa Fonic a făcut parte din proiectul Șatra B.E.N.Z. cu care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2. Din 2019 a părăsit grupul și a început cariera exclusiv solo. Toate lansările lui au avut impact asupra zonei urbane, dar o parte din ele au depășit granițele și au fost auzite de publicul mare la TV și Radio. Printre ele putem aminti de „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas” feat. NANE & Azteca &bbno$, „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. NANE. Pe lângă numele menționate anterior a colaborat cu ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI și mulți alții.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT