LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Lemonade with Georgia - Printre Picaturi

we ❤️ music

Lemonade with Georgia lansează o piesă perfectă pentru toamna aceasta: “Printre picături!”

Lemonade with Georgia este un proiect nou apărut pe scena muzicală de la noi, fondat de către Georgiana Moraru și Marius Dobre. Aceștia lansează o piesă în ton cu anotimpul, perfectă pentru zilele de toamnă: Printre picături.

Georgiana, solista proiectului, a cântat de-a lungul timpului alături de Hi-q și trupa Life on Mars și a legat colaborări cu diverse proiecte și artiști, printre care menționăm trupa Bere Gratis. Marius Dobre, producătorul și chitaristul proiectului, este unul dintre fondatorii cunoscutei trupe Bere Gratis, fost membru K-risma, și colaborator al mai multor proiecte cu artiști precum Gabriel Huiban, Julia Jianu și Phelipe. Parte a proiectului Lemonade with Georgia este și George Claudiu, percuționist talentat.
Printre picături este cea de-a treia piesă semnată Lemonade with Georgia. Un cântec de toamnă, care vorbește despre încrederea oarbă și absolută pe care o manifesăm atunci când ne îndrăgostim. Piesa ne îndeamnă să ne îndrăgostim în fiecare zi de oameni, de natură, de soare și de ploaia de toamnă.
Piesa este realizată de Lemonade with Georgia, în colaborare cu Andi Banică, cel care aduce frumusețea poeziei în muzică.
Georgiana Moraru are 32 de ani, este din Galați, însă și-a găsit o a doua casă în București, oraș în care s-a mutat încă de la începutul studenției. Solista proiectului Lemonade with Georgia a fost dintotdeauna pasionată de muzică, având prima trupă la doar 12 ani. De atunci, lucrurile au evoluat, așa cum este și firesc. A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și Facultatea de Muzică, iar apoi a studiat în Compania de Artiști sub îndrumarea doamnei Profesor Dana Dorian. Între timp, a cântat alături de Hi-q și trupa Life on Mars, și a legat colaborări cu diverse proiecte și artiști, printre care și trupa Bere Gratis.
Urmărește Lemonade with Georgia pe Instagram: https://www.instagram.com/lemonadewithgeorgia/

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT