LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
complet necunoscuti

we ❤️ music

Mihai Bobonete și Mihai Rait i-au fost alături colegei Anca Dumitra din “Las Fierbinți” la premieră filmului “Complet necunoscuți”

În urmă cu câteva zile în Băneasa Mall, au păşit pe covorul roşu alături de Octavian Strunilă şi soţia lui Oana, Mihai Bobonete și Mihai Rait care au venit să-i susțină. Alături de actori din distribuţia filmului „Complet necunoscuţi”, regizat de actorul din "Numai iubiirea" și "Inima de țigan", au venit și alte vedete

La invitaţia lui Octavian Strunila au venit foarte multe vedete din showbiz, de la Mihai Bobonete şi Mihai Raiţ din “Las Fierbinți, veniți să o vadă pe colegă lor Anca Dumitra, la Virgil Ianţu cu fiica și iubita, Andreea Raicu, Emilia Popescu, Pavel Bartoş, Jojo, Paul Ipate, Elvira Deatcu, Ana Morodan, Amalia Năstase cu soțul, Elvira Deatcu şi mulţi alţii. Actorii din rolurile principale au venit și ei însoțiți de persoanele dragi. O parte dintre ei au venit cu părinţii: Anca Dumitra, Geanina din „Las Fierbinţi”, a venit cu mama şi tată, Ada Galeş, cu noul iubit, Ionuţ Ţaţa, dar şi cu mama, Alex Conovaru, cu tatăl, la fel şi monteorul filmului, Mircea Lăcătuş, care a venit cu tatăl, Victor Lăcătuș. Octavian Strunilă şi-a chemat atât naşii, cât şi prietenii. Adică pe Mihai Bobonete şi Mihai Raiţ. I-am mai văzut pe Dorian Boguţă, surorile Odagiu, Ana și Monica, Dragoş Bucurenci, Zarug de la „Asia Express”, Răzvan Bănică şi Emilia Popescu, Andreea Raicu, Virgil Ianţu, George Piştereanu şi mulţi alţii.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT