LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Michaël Brun a lansat EP-ul FAMI Summer

we ❤️ music

Michaël Brun a lansat EP-ul “FAMI Summer”

Michaël Brun a lansat EP-ul “FAMI Summer”. Proiectul include piese optimiste cu Anthony Ramos, SAINt JHN, Kes, King Promise, Kojey Radical și alții.

EP-ul cuprinde trei piese, fiecare melodie încapsulând sunetul diasporei din Caraibe, îmbinând sunete din Haiti, Columbia, Puerto Rico și Guyana. „Jessica”, cu SAINt JHN, Charly Black, J Perry este coloana sonoră perfectă pentru o zi de plajă. „Jessica” a explodat exponențial pe rețelele de socializare. Primul fragment de 30 de secunde postat de Michaël a strâns deja aproape 16 milioane de vizualizări pe TikTok, iar cel de-al doilea videoclip al piesei a ajuns la 5 milioane de vizualizări. Pe toate platformele, previzualizările „Jessica” au atins 30 de milioane de vizualizări la nivel colectiv. „Shut Up & Dance”, cu Anthony Ramos, Kes și King Promise îi face pe ascultători să vrea să facă exact așa cum sugerează titlul. „Closer”, cu Kojey Radical și Stalk Ashley completează EP-ul.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/FamiSummerPR
Despre EP, Michaël spune: „FAMI Summer este scrisoarea mea de dragoste către educația mea din Caraibe. Am vrut ca ascultătorul să călătorească prin limbi, genuri și țări pentru a descoperi sunetele care m-au făcut ceea ce sunt astăzi.”
FAMI Summer Tracklist:
1. Jessica (ft. SAINt JHN, Charly Black, & J Perry)
2. Shut Up & Dance (ft. Kes, King Promise & Anthony Ramos)
3. Closer (ft. Stalk Ashley & Kojey Radical)

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT