LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Lauv a lansat single-ul “All 4 Nothing (I’m So In Love)”

we ❤️ music

Lauv lanseaza albumul “All 4 Nothing”

Introspecția și crudența pătrund pe noul album al lui Lauv, "All 4 Nothing". Îndepărtând fațada artistului și interpretului, acest capitol al muzicii lui Ari Leff este cea mai pură distilare a lui Ari, persoana. In al treilea material discografic din cariera, Lauv vorbește despre experiențe universale cu vulnerabilitate, onestitate și caracterul său earworm pop.

Deși Lauv este cunoscut pentru peisajele sonore intrigante și inventive, cântărețul, compozitorul, producătorul și multi-instrumentistul multi-platină se afirmă ca povestitor, în primul rând. Poveștile sale continuă să încânte publicul de pretutindeni, transformând magia din jurul lui în imnuri generaționale. Lauv intră în 2022 cu un capitol complet nou de muzică, care celebrează inocența tinereții, dezlănțuiește complexitățile maturității și împinge din nou granițele pop. Lauv are peste 10 miliarde de streamuri, discuri multi-platină și top 10 la nivel mondial, cu hituri precum „I Like Me Better”, „i’m so tired” și „fuck, I’m lonely”.

Streaming: https://umusic.lnk.to/LauvAll4NothingPR

„Albumul este despre moartea unui vis pe care îl urmăream și mă trezeam la acel vis care era deja acolo”, dezvăluie Lauv.
„Până acum, am petrecut atât de mult timp încercând să fiu ceva, încât de fapt ignoram ceea ce era chiar în fața mea. Dacă vrei să experimentezi cu adevărat magia vieții, nu poți alege. Nu poți trage magia din locuri unde ea nu există. Trebuie doar să fii conștient de prezența ei în viața ta, să te joci cu ea și să creezi ceva cu ea. În cele din urmă, acest album este despre a te preda iubirii și a te preda vietii”.

Lauv a transformat în mod constant magia din jurul său în imnuri generaționale. În 2020, Lauv și-a lansat albumul de debut, ~how I’m feeling~, care s-a clasat în top 20 al Billboard Top 200 și care a fost susținut de single-uri precum „I’m So Tired…” cu Troye Sivan, „Fuck, I’m Lonely” [feat. Anne-Marie], „Who” [feat. BTS], „El Tejano” [feat. Sofia Reyes], „Canada” [feat. Alessia Cara] și „Mean It” [feat. LANY].

Pe măsură ce pandemia globală a coborât asupra lumii, Lauv s-a trezit la o răscruce, deoarece a continuat să scrie cântece în studioul său de acasă. „La începutul pandemiei, am început să aprofundez melodiile la care lucram și am început să găsesc fire comune, teme comune și în cele din urmă, povestea dintre melodiile care compun acest album”, explică el.
„La un nivel, eram cu toții singuri și toată lumea repornea. La un alt nivel, începe din punctul în care îmi doresc să fiu muzician. La al treilea nivel, a fost vorba despre mine, că eram un copil mic până acum. Pe măsură ce aceste niveluri s-au încrucișat, am început să realizez că există cicluri în viață. În 2020, reevaluam lucrurile pe care mi le doream când eram mai tânăr. Am pus mult pe gânduri și am pus accent pe persoana care am ajuns să devin și ceea ce am lăsat în urmă în acest proces, iar la sfârșitul zilei, totul a fost foarte mult despre reconectarea mea cu copilul meu interior.”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT