Mellina feat. Ralflo cântă despre “Fata Morgana”

we ❤️ music
O veche prietenie s-a transformat într-o colaborare frumoasă! Mellina și Ralflo își doreau de mult să facă o piesă împreună și iată că visul li s-a îndeplinit acum, odată cu “Fata Morgana”.

Se pare că melodia, acompaniată și de un videoclip pe măsură, va răsuna vara asta peste tot, având în vedere că se anunță a fi un hit! Cum a luat naștere colaborarea celor doi artiști, aflăm chiar de la ei!

“Piesa este compusă și produsă de mine așa cum v-am obișnuit cu câteva mici completări făcute de Ralflo și Karie. Trebuie să recunosc că nu mai țin minte ce m-a inspirat să scriu piesa pentru că am scris-o acum ceva ani. Ce pot să spun este că am ales să o lansez pentru că am primit “reclamații” de la fani, prieteni și familie, cum că prea scot piese triste, așa că o să vedeți acum că pot compune și piese vesele.
I-am trimis piesa lui Ralfo pentru că efectiv îi vedeam vocea pe piesă și pentru că de ani de zile ne întâlneam random și tot spuneam să colaborăm cândva.
Clipul este filmat de dragul meu regizor, Daniel Libeg cu care colaborez de ani de zile în perfectă armonie.
Ca și piesă, clipul the “good vibe” din șatră care de fapt este un vis, o “fată morgana” a lui Ralflo.
Mulțumesc întregii echipe Sprint Music pentru încredere și suport!
PLAY !”, spune Mellina.

Iar Ralflo a completat-o: “Cu Mellina mă știu de câțiva ani și de câte ori ne întâlneam spuneam că o să colaborăm și ne doream să facem o piesă. Uite că au trecut 3-4 ani și într-o zi mă sună Mellina și mi-a spus că are o piesă, “Fata Morgana” și i se pare că m-aș potrivi pe ea și ar fi drăguț să facem melodia asta împreună. Mi-a trimis piesa și după ce am ascultat-o am zis că pentru mine este un mare, mare hit. Ea a compus-o și a făcut partea de producție, am tras vocile foarte repede și imediat după pandemie am filmat și clipul. Îmi place foarte mult ce a ieșit din colaborarea noastră, să dea Dumnezeu să rupem vara asta pentru că eu consider că atât piesă cât și clipul sunt foarte bune!”.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT