albert norel si jador

Albert Norel a mers 200 de kilometri din Olanda pînă în Germania să-l vadă pe Jador în concert

we ❤️ music
După ce a făcut show la "Surovivor România" filmat în Republica Dominicană pentru Kanal D lui Jador i-au crescut numărul de fani din toată lumea. Iată că mai nou are fani și în Olanda, atât printre olandezi cât și printre românii de acolo.

Unul dintre aceștia este românul Albert Norel Venete, creatorul de ceasuri plecat din țară și stabilit în Olanda ca să-și îndeplinească visul, acela de a realiza cesurile visate. Iată că de data asta bărbatul și-a dorit să-l întâlnească pe Jador, despre care a auzit că va cânta în Germania, la Bochum, iar acesta a venit din Utrecht, Olanda, să-l vadă, parcurgând aproape 200 de kilometri. Astfel că după două ore de mers cu mașina, împreună cu soția sa au participat la concertul solistului. “Inițial un prieten din țară mi-a făcut rost de numărul de telefon și i-am scris, ne-am împrietenit și am ajuns la concert. Iar după am stat de vorbă, am petrecut clipe de calitate și s-a dovedit a fi super băiat”, ne-a mărturisit Albert Norel.

jador piscina ceas
jador piscina ceas

Sursele noastre spun că de acum Jador, fost concurent la Survivor România a intrat în categoria colecționarilor de ceasuri Norel, căci ar fi primit un astfel de ceas care costă peste 500 de euro. Acesta are câteva particularități, căci are un mecanism automat, este rezistent la 50 de metri adâncime în apă și este făcut din oțelul cel mai bun, de 316 L, iar cureaua este din piele de vacă, pe cadran având multe pietre swarovski. Jador mai are si alte nouatti caci a lansat o iesa noua cu tot cu videoclip impreuna cu Vladuta Lupau la piesa “Amanta”

Cine este Norel?

Albert Norel Venete este din Doicești Dâmbovița, de lângă Tărgoviște și încă din adolescență a vrut să învețe să facă ceasuri și să-și creeze unul al său, care să-i poarte numele. Acum are 29 de ani și povestea că atunci când mergea spre școală trecea pe lîngă vitrinele cu ceasuri și se uită minute în șir la ele. “Sunt pasionat de lucrurile minunțioase. Petreceam foarte mult timp în a studia toate acele mecanisme și așa mi-am dat seama că tot ce îmi doream era să creez ceva unic, ceva care să mă reprezinte și care să ducă numele meu mai departe. Îmi place frumosul și am vrut ca ceasul care îmi va purta numele să aducă lux și eleganță în același timp”, a povestit el. Viața l-a dus către facultatea de teologie, însă nu a renunțat la visul său. “Am studiat teologia, am vrut din totdeauna să îndrum oamenii către credință. Puține lucruri sunt mai minunate în viața unui om decât atunci când simte să prezinte pe Dumnezeu că fiind răspunsul tuturor căutărilor noastre. Din păcate nu sunt încă în totalitate pregătit să devin preot, câteodată o simt în suflet”, a mai povestit el. Albert Norel a plecat în urmă cu 6 ani din țară și s-a regăsit în Olanda, unde a muncit din greu pentru visul său. Acela de a creea un ceas exclusivist, ceasul Norel care deja se află în colecțiile pasionaților de lucruri fine. A realizat ceasuri care pot fi comandat online. Iată povestea lui mai jos într-un filmuleț unde s-a transformat pentru o zi într-un fel de James Bond.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT