LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

De la cine a primit “Lalele” Gabriella Nastas! Noul single al artistei este inspirat dintr-o poveste reală! „Am pus punct!”

Gabriella Nastas este o artista extrem de talentată și foarte ambițioasă. A lansat piesa "Lalele", noul ei single, inspirat dintr-o poveste reală de viață pe care a trăit-o chiar ea. "Lalele" este o melodie lansată în colaborare cu MusicLover.

“Piesa “Lalele” a fost o pură inspirație. Într-o dimineață, în timp ce eram la duș, mi-a venit linia melodică respectivă în minte. Și am zis că nu sună rău, „hai să înregistrez”, așa că asta am făcut. Am sunat producătorul cu care lucrăm. I-am dat să asculte și lui Kama și i-a plăcut și lui. Am mers la studio, am scris versurile din prima. Inițial, piesa a avut o altă variantă. Dar la câteva zile, m-am gândit că piesa asta are totuși un mesaj. Un fel de susținere și motivație pentru femeile care iartă greșelile, care iartă înșelatul și așa mai departe.

Are un mesaj care le transmite că nu, nu trebuie să ierți. Trebuie să fii puternică și să treci peste. Bărbații întotdeauna când greșesc vin cu flori şi au impresia că florile pot șterge din durerea pe care o provoacă în sufletul femeilor. Am dat totuși piesei un mesaj pozitiv: “Nu accepta asta!”. Ritmul este un pic mai reggaeton.
Am mers la Ralflo în studio, am înregistrat piesa și iată că a fost lansată”, povestește Gabriella Nastas, iubita lui Kamara de la Alb Negru.

 Fostul ei iubit i-a adus un buchet de lalele în semn de împăcare

 Pentru că piesa “Lalele” tocmai ce s-a lansat, senzuala artistă și-a amintit că ea, la rândul ei, a fost pusă în față poveștii  de viață care se desfăsoară atât în piesă cât și în videoclip, aceasta fiind una reală. Chiar fostul ei iubit a venit să își ceară iertare cu un buchet de lalele în mână.  Nu a avut însă…noroc, ci chiar parte de o surpriză, poate nu la fel de plăcută ca a lui.

“Povestea din piesa “Lalele” este, de fapt, adevărată. Eu am ieșit cu cineva și mi-am dat seama că nu e ce trebuie iar persoana respectivă juca  cumva la mai multe capete în același timp. Mi-am dat seama de acest lucru și nici nu am  vrut să duc situația prea departe și am pus punct. La un moment dat, fostul iubit a vrut să își ceară iertare, m-am trezit cu el la ușa mea, cu un buchet de lalele. A vrut să îmi facă o surpriză și să își ceară iertare. I-am făcut și eu o surpriză, la rândul meu, și  l-am pus pe actualul partener să îi deschidă ușa!”, a mai spus acum, amuzată de situație, Gabriella Nastas.

În piesa “Lalele” se pot regăsi astfel multe situații similare trăite de foști iubiți.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT