LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
WeLoveMusic festival

we ❤️ music

Johny Romano ne va surprinde pe scena de la WeLoveMusic Festival

Solistul descoperit de Connect R care s-a remarcat deja cu piesele sale, va urca anul acesta pe scena de la platoul Fețeni, din Râmnicu Vâlcea, la WeLoveMusic Festival. Johny Romano va reveni în locurile unde va avea loc festivalui, pentru că, deși nu a fost la prima ediție, a vizitat regiunea cu ocazia Zilei Pământului.

Interpretul hitului ”Na Janau” dar și altor piese în colaborare cu Connect R, Andres Chiriac sau cu Mario Fresh este gata de WeLoveMusicFestival ce se va ține între 18 și 20 august la Râmnicu Vâlcea, pe platoul Fețeni. Am stat de vorbă cu Johny despre acest eveniment și iată ce ne-a mărturisit, fiind încântat de ceea ce va urma.

”Abia aștept să ajung la Râmnicu Vâlcea din nou, am vizitat deja orașul când am fost la platoul Fețeni de ziua pământului. Abia aștept să cant celor care vor veni la festival. Încă nu am defintivat playlistul pentru că până atunci vom mai adaugă piese, poate vom mai lansa, avem în curând o nouă surpriză pentru fani, așa că fiți cu ochii pe noi pentru că veți fi încântați de ce veți auzi. Mai sunt câteva luni pînă atunci și abia asept să urc pe scenă cu nenicu Relu, Connect R”, spune îndrăgitul solist. Care ne-a mai mărturisit ce îi place să facă în timpul liber: ”Îmi doresc să fac muzică după cum vrea sufletul meu, să stau să mă relaxez în grădina mea și să fac piese bune. Scoatem piese pe bandă, facem muzică bună. Sper să vină lumea și pentru mine la festival, să-mi asculte muzică. Cu Andres Chiriac am lansat o piesă nouă și ne-am distrat împreună în studioul de înregistrări”, ne-a spus solistul.

Peste 25 de artiști de top vor face show la We Love Music Festival
Mai sunt aproape 2 luni până la cel mai tare festival de muzică de la Râmnicu Vâlcea! A doua ediție de We Love Music Festival o să fie incendiară de-a dreptul! Cel de-al doilea sezon We Love Music Festival, care se va desfășura la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august 2023, are multe de oferit, iar organizatorii de la Sprint Music au reușit să realizeze mix-ul perfect pentru 3 zile pline de muzică bună și distracție pe cinste.

Lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă la cea de-a doua ediție We Love Music Festival s-a anunțat! Așa că line-up-ul a fost dezvăluit de către organizatori iar publicul se va bucura pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea de prezența următorilor artiști: Thomas Anders de la Modern Talking, Willy William, East 17, Snap!, Mr. President, La Bouche, S.T.S.B. aka Fun Factory, Faydee, Cappella, Fab Morvan aka Milli Vanilli, Connect-R, DJ Project x Ioana Ignat, N&D, L.A., Holograf, Pepe, Johny Romano, Mario Joy, Akcent, Alb Negru, Corina, What’s UP, Simona Nae, MC Dylma&DJ Pappa M. DJ Dark & DJ Mentol, DJ Professor, Adrian Șaguna, Cristi Nitzu.

“A doua ediție din We Love Music Festival o să fie o ediție fantastică, din punctul nostru de vedere. Venim deja cu experiența primei ediții. O ediție foarte reușită! O ediție la care au participat peste 20.000 de oameni. Anul acesta așteptăm mai mult public pe platoul Fețeni, din Râmnicu Vâlcea”, a declarat Marius Chină de la Sprint Music, unul dintre organizatorii principali ai festivalului aflat la a doua ediție.
Ambasadorii și prezentatorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit încă de la prima ediție, Liana Stanciu și NiCK nnd.

Artiștii au făcut furori la prima ediție We Love Music Festival de anul trecut
Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie debordantă.

Biletele pentru We Love Music Festival se pot achiziționa de pe www.magazindebilete.ro.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT