LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Maximillian album debut Too Young

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Maximillian a lansat albumul său de debut – “Too Young”

Solistul internațional Maximillian a lansat primul său album, "Too Young", o colecție fluidă de cântece despre necazurile tinereții, ale prieteniei și ale iubirii.

„Too Young” este albumul de debut mult așteptat al cântărețului și compozitorului Maximillian, în vârstă de 22 de ani. Starul pop din Copenhaga este aici pentru a spune adevărul tinerilor! Prin cele 11 cântece, Maximillian dezvăluie emoții și sentimente care vin din propria sa viață, când a crescut ca un copil inocent pentru a deveni un adolescent cu probleme și acum se îndreaptă către o viață viitoare ca ființă umană independentă.
Asculta aici materialul: https://umusic.lnk.to/TooYoungPR
„M-am întrebat întotdeauna de ce unii adulți susțin că „Ești prea tânăr ca să înțelegi”. Mai ales că am fost întâmpinat de aceste cuvinte exacte în situații cruciale, în care aveam nevoie de răspunsuri reale pentru a înțelege. Sentimentele vor fi sentimente, indiferent dacă ai 50 de ani sau cinci. Ele dor, indiferent cine ești și trebuie să vorbim despre ei.”
Maximillian a debutat la vârsta de doar 17 ani, cu un sunet care a îmbinat trip-hop-ul și sufletul electronic cu melodii pop în fața ta. Și odată cu lansarea imnului pop de chitară, „Beautiful Scars”, care a adunat aproape 100 de milioane de streamuri numai pe Spotify, un #1 hit în Filipine și o certificare tripla de Platina, Maximillian a făcut în sfârșit un progres și a deschis calea pentru lansarea „Too Young”. Majoritatea melodiilor sunt înregistrate în colaborare cu producătorul Marco Twellmann. Prietenia și munca lor împreună a fost un proces creativ care fuzionează mai multe genuri. „Happier” zâmbește deasupra unui ritm reggae groovy, în timp ce „Purple Trees (We Can Just Dance)” inspirat de R&B este 808-minimalism. „Losing You” amintește de senzația trupelor de băieți de la sfârșitul anilor 90 și a hip hop-ului întunecat din anii 00. „Acest album reflectă cine sunt și unde este viața mea acum. A fi tânăr înseamnă atât de multe lucruri diferite. „With You” înseamnă să fii îndrăgostit fără speranță – când ești un iepure prins de faruri și nu ai idee ce urmează! Dragostea poate fi cel mai bun prieten al tău sau cel mai rău dintre dușmani”, spune Maximillian.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT