LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
KLYDE x HERA - about you

we ❤️ music

KLYDE colaborează pentru prima dată cu HERA și a scos piesa „About You”

KLYDE a lansat pe 19 noiembrie, prima piesă în colaborare cu artista HERA, intitulată „About You”. Cântecul îmbină cu iscusință genurile muzicale, de la synthpop până la funk și disco, creând pentru ascultători o atmosferă nostalgică și visătoare.

Track-ul abordează subiectul „jocurilor mintale” care se desfășoară între două persoane care se află într-o relație toxică de iubire. KLYDE a.k.a Claudiu Nerghes este un cântăreț din Cluj, care a participat la X Factor și Eurovision. Cea mai de succes piesă a sa, „Chemistry”, a adunat până în prezent peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2019, acesta a lansat cântecele synthpop indie „Summertime Dreaming” și „Happy Place”, inspirându-se din muzica și estetica anilor 80, iar în 2020, piesele „DMs” și „Incomplete” au urmat. KLYDE și-a lansat primul EP, intitulat „Restless”, în 2021.
Asculta piesa aici: https://listen.lnk.to/AboutYouID
HERA este o cântăreață și compozitoare stabilită în București, care a urcat pe scenă încă de la 16 ani. Aceasta a căpătat notorietate cu proiectul său din 2016, denumit „Instinct”, pe care a fost inclus si hit-ul său în limba română, „Petale”, o piesă emoționantă despre inima frântă, care a strâns aproape 8 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, în 2017, acest cântec i-a adus artistei si locul al treilea în cadrul concursului la nivel național Eurovision Song Contest. În 2019, HERA a revenit pe scena muzicală cu single-ul „Broken AF”, urmat de „You Know”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT