sore mihalache

Cum s-a adaptat Sore pandemiei! “Sunt fericită cu prezentul”

we ❤️ music

Pentru cei care nu știu acum cântă solo însă în copilărie a făcut parte din trupa Dolly, apoi a fost una dintre membrele formației Crazy Win și a făcut istorie cu LaLa Band. Acum Sore are o carieră solo, își regizează singură videoclipurile și are o familie frumoasă. Despre familie și cariera ei am stat de vorbă cu Sore Mihalache și vă invităm să citiți în continuare interviul realizat special pentru WeLoveMusic!

WeLoveMusic: Cum a fost anul trecut pentru tine?
Sore: A fost un an plin de trăiri și provocări, ca pentru noi toți, dar anul care mi-a adus și multe realizări, totuși. Am petrecut timp prețios cu familia, profesional, deși îmi lipsesc enorm concertele, am fost fericită că muzica mea a ajuns la oameni.

Cât de mult te-a afectat pandemia?
Eu consider că orice învăț are dezvăț și invers. Sunt un om care se adaptează și prefer să iau părțile bune din orice rău, așa că, lăsând la o parte stările de anxietate și frică, prin care am trecut cu toții, eu ți-aș răspunde privind latura optimistă: oricât de absurd ar suna, am cunoscut liniștea. 10 ani am trăit într-o agitație continuă, cu motoarele turate la maxim. Anul care a trecut m-a învățat și slow-living-ul, în sensul că a trebuit să învăț să iau fiecare zi așa cum e, într-un alt ritm și să găsesc bucurii mari și mici în lucruri simple.

sore
sore

Ce surprize muzicale pregătești?
Am lansat de curând o piesă în engleză, “I’m gonna miss you”. Este piesa lui Dj Sava, este compusă de mine și m-am bucurat când Sava și-a dorit să facem duet. Anul acesta va fi plin de lansări, foarte curând urmează un duet nou, chiar luna aceasta și multe alte surprize.

Cu cine lucrezi la următoarea piesă?
Piesă următoare este în duet cu Mark Stam. Abia aștept să o auziți.

Ești și regizor și actriță și ți-ai regizat și unele videoclipuri. Ce e cel mai greu pentru tine?
E o provocare să îmi regizez videoclipurile, pentru că e nevoie de o concentrare mult mai mare, de răbdare, ca să verific tot ce filmam dar mă simt norocoasă să îmi pot exprima firul artistic cap-coadă, de la compunerea piesei până la imaginea completă, în video.

sore-si-erin
sore-si-erin

Împreună cu fiica ta ați fost foarte active pe rețelele de socializare. Erin se apucă și ea de cântat?
Erin cântă de dimineață până seară așa că nu m-ar mira să își dorească să fie artist, cât de curând. E un copil foarte bun, e sensibilă și creativă iar eu o sprijin în toate.

I-ai povestit că te-ai lansat în trupa Dolly, când erai un pic mai mare ca ea?
Da, a fost un moment emoționant, în prima ei zi de grădiniță, la 3 ani, a dansat cu colegii pe melodia “Am capul în nori” a trupei Dolly. Eu priveam cum copilul meu se integra la grădiniță pe muzica mea, de când eram copil. Voi ține minte toată viața. Ulterior, i-am povestit despre Dolly și cum am început eu aventură în muzică.

A urmat o altă trupă, Crazy Win, în care ai stat o perioadă. Îți e dor de vremurile acelea?
Mă gândesc la ele cu drag dar nu îmi e dor, sunt fericită cu prezentul. Au fost perioade superbe care m-au ajutat să mă formez ca om, ca artist și m-au pregătit pentru prezentul pe care îl trăiesc iar pentru asta sunt recunoscătoare.

LaLaBand
LaLaBand

Anul acesta se împlinesc 10 ani de la lansarea trupei LaLa Band. Îți mai aduci aminte perioada aceea?
Cum aș putea să uit? Toată experiența alături de Lala Band a fost ceva unic în viață, uneori mă gândesc la tot ce am trăit alături de colegii mei, de la platourile de filmare până la turneele prin țară, la emoțiile pe care le-am simțit și la impactul pe care l-am avut asupra copiilor și adolescenților și sunt măgulită, îți spun sincer.

Cu cine păstrezi legătura dintre foștii colegi?
Cel mai des vorbesc și mă întâlnesc cu Ana, Alina, Cris și Alexia.

Ce îți dorești pentru anul acesta?
Îmi doresc să mă surprindă plăcut, să îmi aducă inspirație și liniște.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT