LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ArrDee - Come & Go

we ❤️ music

ArrDee are album, videoclip și piesă nouă: „Come & Go”

Considerat copilul minune al rap-ului, ArrDee își continuă începutul prolific de an cu lansarea single-ului „Come & Go”.

Piesa „Come & Go” îl evidențiază pe ArrDee într-o stare de meditație, în timp ce acesta explorează dragostea și pierderile, relațiile trecătoare și absența tatălui său – toate aceste subiecte, fiind rezumate cel mai bine de versul: „I’ve been hurt so much it don’t hurt”.

Scoțând în relief mesajul versurilor, acțiunea din videoclipul piesei se desfășoară la o petrecere acasă și îl surprinde pe ArrDee gata să acționeze, în timp ce face contact vizual cu o fată care i-a atras atenția, deși era deja însoțit de altă fată. Videoclipul a fost regizat de Gabriella Kingsley (Ed Sheeran, Fireboy DML, Krept & Konan), care s-a ocupat și de clipul piesei „WAR”. În timp ce artistul își continuă ascensiunea pe scenă muzicii britanice, lansarea noului single coincide cu publicarea listei de piese a mixtape-ului de debut al lui ArrDee, „Pier Pressure”, pe care sunt incluse piesele fruntașe în clasamentele muzicale, „Flowers (Say My Name)”, „Oliver Twist” și „War”.

Stream/Download: https://umusic.lnk.to/ComeAndGoPR

„Pier Pressure” va fi lansat pe 18 martie, când ArrDee va începe un mic turneu în Marea Britanie, între 16 și 20 martie.

Lista de piese – „Pier Pressure”
1. Locker, 2. WAR (with Aitch), 3. Oliver Twist, 4. Flowers (Say My Name), 5. No Biggie, 6. Late Night Driving, 7. Fruitella, 8.Come & Go, 9. Pandemic, 10. Who Woulda Thought ft. Lola Young

ArrDee a debutat cu single-ul „Cheeky Bârș” la începutul anului 2021, o piesă care a acumulat peste 6.5 milioane de stream-uri pe YouTube Music, după ce a fost lansată de Mixtape Madness. De asemenea, cântecul a fost inclus în playlist-urile Spotify NMF UK și Rap UK, debutând pe locul #14 în topul 50 Viral U.K. „Come & Go” vine în urmă pieselor de succes „Flowers (Say My Name)”, „WAR” în colaborare cu Aitch, „Oliver Twist”, și „Wasted”, împreună cu Digga D., single-uri ce au acumulat împreună peste 175 de milioane de stream-uri pe Spotify.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT