LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Octavian Riu

we ❤️ music

Octavian Riu, medic stomatolog, își face debutul în muzică cu piesa “Dacă pariam pe noi”

În luna iubirii, Octavin Riu își face debutul în muzică cu o piesă emoționantă și de dragoste, intitulată "Dacă pariam pe noi", produsă în studiourile Mattman Music.

Octavian Dumitriu, pe numele de scenă Octavian Riu, este stomatolog, dar marea sa pasiune este, de fapt, muzica, el lansând de curând și o piesă de dragoste, “Dacă pariam pe noi”. De altfel, recunoaște că asta era marea lui dorință: să reușească să ajungă un cântăreț de succes.
“Lansarea în muzică a fost mereu un gând ascuns și o dorința care ardea mereu acolo, în sufletul meu. Iubesc scena, oamenii, publicul, am avut nenumărate experiențe de genul ăsta încă din copilărie. Nici nu știu dacă am un motiv pentru care nu am făcut pasul acesta mai devreme.
Acum îmi doresc mai mult că niciodată să le arăt tuturor că eu am o voce diferită, că pot să le bucur inimile cu melodiile mele ce vor urma să apară și că am și eu ceva de spus în muzică românească cel puțin”, ne-a spus Octavian Riu.

De altfel, piesa pe care a lansat-o de curând este una care, spune cântărețul, este făcută pentru cei care au suferit în dragoste. “Piesa este una cu un mesaj foarte profund care cred că ne caracterizează multora relațiile din trecut. Și poate chiar și din prezent. Clipul a ieșit neașteptat de frumos, am vrut să fac un videoclip care să fie complex, care să explice versurile. Îmi doresc să fiu și eu un nume mare pe tabelul cu artiști din România, așa că fac eforturi serioase pentru asta”, a mai spus cântărețul Octavian Riu.

Cine este Octavian Riu
Ajuns stomatolog din întâmplare, Octavian Riu este din Tulcea și recunoaște că a ajuns medic din întâmplare. “Eu nu am crezut niciodată că o să mă fac dentist”, recunoaște Octavian Miu. Și, chiar dacă a ajuns din întâmplare să profeseze în acest domeniu, are totuși o satisfacție: a câștigat suficienți bani pentru a-și permite investițiile pe care le are de făcut în piese și videoclipuri.
În altă ordine de idei, Octavian Riu se declară a fi un bărbat fericit în plan sentimental. Chiar dacă, pentru a-și cuceri soția, a făcut un gest care, la acea vreme, a fost discutabil. “Ne-am cunoscut pe yahoo messenger în 2006… Suntem de aproape 16 ani împreună. I-am furat-o fratelui meu din listă, la acea vreme, El voia să se întâlnească cu ea, dar am fost mai rapid și am rămas împreună”, ne-a spus, râzând, Octavian Riu.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT