LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Marius Moga și Smiley colegi la masa juriului “SuperStar România” cu Raluka și Carla’s Dreams

În sfârșit s-a aflat componența juriului "SuperStar România", show muzical ce va avea premieră toamna aceasta la Pro TV.

WeLove Music a fost la filmări chiar în prima zi și a aflat că cei patru jurați ai showului sunt simpaticii Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams.

Pe 6 iunie au început filmările pentru “SuperStar România” care au loc la Buftea. Cei patru jurați ai showului sunt patru dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi și anume Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, care după o pauză de “X Factor” revine, de data aceasta la Pro TV. Raluka a venit și ea de la concurență căci a filmat pentru “Te cunosc de undeva” alături de Ana Baniciu. Iar ea este fosta concurentă “Megastar”, de la Prima Tv și câștigătoare primul sezon din Asia Express de la Antena 1. Smiley este la un nou format de emisiune, iar Marius Moga revine după ce a fost o vreme jurat la “Vocea României”. Din toamnă, Pro TV va aduce în România “Idol”, formatul fenomen global, urmărit de peste 500 milioane de telespectatori, în toată lumea. La noi se va difuza sub denumirea “SuperStar România”. Show-ul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001, şi de atunci a fost adaptat în peste 55 de ţări. Vom reveni cu detalii despre fiecare jurat în parte dar și despre emisiunea de la noi plus detalii din prima zi de filmare.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT