LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Lauv - Kids Are Born Stars

we ❤️ music

Lauv a lansat piesa “Kids Are Born Stars”

Lauv a lansat piesa “Kids Are Born Stars”, cel de-al treilea single de pe cel de-al doilea album al lui Lauv, „All 4 Nothing”, care urmează să fie lansat pe 5 august. Noul videoclip a avut premiera pe MTV Live, MTVU, precum și pe panourile publicitare Paramount Times Square, iar Lauv a fost, de asemenea, prezentat pe lista de redare New Music Daily de pe Apple Music.

„Kids Are Born Stars” urmează lansările anterioare ale cântecului „26” și uimitoarea piesă „All 4 Nothing (I’m So In Love)”, care este în prezent locul 22 în Top 40 Radio.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/KidsAreBornStarsPR

Regizat de Hannah Lux Davis (Ariana Grande, Doja Cat), Lauv se întâlnește și se conectează cu eul său mai tânăr în noul videoclip. Despre inspirația din spatele lansării, el împărtășește: „Când am început să fac acest album, făceam multă meditație, iar acest cântec a însemnat că am revenit în contact cu mine din clasa a VIII-a și i-am oferit o mică doză de încredere pentru că Domnul știe că ar fi avut nevoie de el. Ca adult, mi-am pierdut și eu legătura cu sentimentul de încredere și să fac acest cântec și întregul album m-au ajutat să revin în contact cu persoana care sunt cu adevărat.”

Pe viitorul său album, “All 4 Nothing”, Lauv își extinde sunetul ca niciodată. S-a concentrat pe povestire și a creat un proiect captivant și irezistibil, cufundat în momente de nostalgie, conflict și, în cele din urmă, auto-împuternicire. El spune: „Albumul meu „All 4 Nothing” găzduiește o energie de deschidere, mirare și entuziasm, dar și vulnerabilitate și realitate. Sper să deschidă un vârtej către ceva ce nu ai mai simțit de ceva vreme – un loc în care te poți construi”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT