LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
mario joy si villy williams

we ❤️ music

Mario Joy, reântâlnire specială cu Willy William la WeLoveMusic Festival

Interpretul megahitului ”California” are o vară fierbinte, căci este plină de evenimente speciale. Mario Joy se pregătește de mai multe surprize muzicale și va fi unul dintre artiștii care va concerta la WeLoveMusic Festival de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 18-20 august, pe platoul Fețeni, unde nu numai că își va vedea idolii dar și prietenii

După întâlnirea lui Adi Sână cu Thomas Anders, iată că un alt artist de la noi abia așteaptă să concerteze la WeLoveMusic Festival de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 18-20 august, pe platoul Fețeni. Și asta pentru că Mario Joy abia așteaptă să-și întâlnească idolii și prietenii din show bizz-ul muzical. ”E prima oară când particip la WeLoveMusicFestival, mi-ar fi plăcut să particip și la prima ediție de anul trecu. Nu știu cât voi cânta, probabil 20 de minute, habar nu am. Mi-aș fi dorit și anul trecut să fiu acolo. Vin artiști pe care eu i-am ascultat în copilărie, în adolescență. Cel puțin, Modern Talking, la 5 ani, eu asta fredonam, în engleză, perfect: „You’re My Heart, You’re My Soul”.

Willy William la WeLoveMusic Festival
Willy William la WeLoveMusic Festival

Am copilărit cu Modern Talking și cu acești artiști. Nu mai zic când crescusem deja, vorbesc de East 17, Snap! și alții. Iar cu Willy William mă cunosc. Am cântat cu el la Europa Plus Festival. Am stat de vorbă cu el, atunci, vreo două zile. Acum, sper să mă mai recunoască, că au trecut 4-5 ani de atunci. Dar abia aștept să ajung, să vedem în ce seară voi cânta”, ne-a mărturisit Mario Joy.

Noi surprize la WeLoveMusic Festival
Mai este foarte puțin până la cel mai tare festival de muzică de la Râmnicu Vâlcea! A doua ediție de We Love Music Festival o să fie incendiară de-a dreptul! A doua ediție WeLoveMusic Festival, care se va desfășura la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august 2023, are multe de oferit, iar organizatorii de la Sprint Music au reușit să realizeze mix-ul perfect pentru 3 zile pline de muzică bună și distracție pe cinste.

friends pack
friends pack

Lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă la cea de-a doua ediție We Love Music Festival s-a anunțat! Așa că line-up-ul a fost dezvăluit de către organizatori iar publicul se va bucura pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea de prezența următorilor artiști: Thomas Anders de la Modern Talking, Willy William, East 17, Snap!, Mr. President, La Bouche, S.T.S.B. aka Fun Factory, Faydee, Cappella, Fab Morvan aka Milli Vanilli, Connect-R, DJ Project x Ioana Ignat, N&D, L.A., Holograf, Pepe, Johny Romano, Mario Joy, Akcent, Alb Negru, Corina, What’s UP, Simona Nae, MC Dylma&DJ Pappa M. DJ Dark & DJ Mentol, DJ Professor, Adrian Șaguna, Cristi Nitzu. Iar o altă surpriză va veni foarte curând căci se va anunța programul pe zile.

“A doua ediție din WeLoveMusic Festival o să fie o ediție fantastică, din punctul nostru de vedere. Venim deja cu experiența primei ediții. O ediție foarte reușită! O ediție la care au participat peste 20.000 de oameni. Anul acesta așteptăm mai mult public pe platoul Fețeni, din Râmnicu Vâlcea”, a declarat Marius Chină de la Sprint Music, unul dintre organizatorii principali ai festivalului aflat la a doua ediție.
Ambasadorii și prezentatorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit încă de la prima ediție, Liana Stanciu și NiCK nnd.

Artiștii au făcut furori la prima ediție We Love Music Festival de anul trecut
Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie debordantă.
Biletele pentru We Love Music Festival se pot achiziționa de pe www.magazindebilete.ro
Există și pachete speciale pentru prieteni Friens Pack – 4 abonamente la preț de 3. Ia-ți pachetul 3+1 gratis și bucură-te de experiența unui festival de neratat alături de prietenii tăi.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT