LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Mario Fresh a lansat videoclipul piesei “Bine de tot” în care apare alături de iubita sa, Alexia Eram

„Bine de tot” este cea mai recentă piesă a artistului, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă și ritmuri fresh ce te provoacă să dansezi oriunde ai fi.

Compusă de artist alături de Mario Morreti, „Bine de tot” e o invitație la distracție și un strigăt de dor de prieteni, de petreceri și de nopți albe cu dans și veselie.

Piesa este însoțită de un videoclip cu multă coregrafie și fun, ce îți va capta atenția din primele secunde.„Sunt sigur că tuturor ne-au lipsit întâlnirile cu gașca de prieteni, concertele, muzica și mood-ul acela super pozitiv, fară stres sau alte griji. «Bine de tot» este ca o rețetă pentru stări bune sau cheia spre sentimentul acela de libertate în care fericirea este după orice colț. Sper să ascultați piesa și să ajungă în playlist-urile voastre”, spune Mario. Cu o poveste în care iubirea și fericirea sunt pe primul loc, clipul îi are ca protagoniști pe Mario Fresh și Alexia Eram, dar și dansatori și prieteni de-ai cuplului, precum DJ AlbWho sau creatoarea de conținut Mimi. O coproducție Cat Music și Bear Music, „Bine de tot” creează prin sound-ul său și vibe-urile bune o atmosferă retro-future, pop, căreia i se potrivește perfect lui Mario.

Cine e Mario Fresh?

De 10 ani de când a debutat la emisiunea de succes de la Pro TV “Românii au talent” ca și Mario Gălățeanu toată lumea știe că Mario Fresh “a fost” fiul adoptiv al lui Alex Velea și al Antoniei dar și “ginerele” Andreei Esca și a lui Alexander Eram. Puțin știu că tânărul solist care s-a născut la Iași are părinți adevărați și chiar o soră. Astfel că părinții adevărați ai lui Mario se numesc Mihai și Claudia Gălățanu și își iubesc foarte tare copilul care a venit în București și a devenit vedetă intrând in echipa lui Velea de la Golden Boy Society unde face hituri pe bandă rulantă. Din familia lui Mario mai face parte și Raluca, sora sa mai mare. Mario este fericit că are alături atât părinții, iubita Alexia Eram dar și părinții adoptivi. El e artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, „Solo” și „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. A urmat „Adu-mi soarele”, o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT