LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Taik si Thalida - Lasa-ma

we ❤️ music

TaiK lansează primul single de pe albumul de debut, “Lasă-ma”, în colaborare cu Thalida

TaiK lanseaza videoclipul piesei “Lasa-ma”, in colaborare cu Thalida. Piesa face parte de pe albumul “Dau Palme”, albumul de debut al artistului. “Lasa-ma” este produsa chiar de Taik in studioul OMG Production, iar videoclipul este regizat de Marco Barbu.

“”Lasa-ma” este o piesa cu mesaj la care am lucrat mult timp, iar cand am finalizat-o mi-am dat seama ca am nevoie de o goce feminina pe refren. Astfel, a intrat in scena Thalida cu care m-am inteles de minune si care s-a potrivit “manusa”. Videoclipul a fost  filmat intr-un apartament din Bucuresti, filmarile nefiind lipsite de peripetii. Apartamentul se afla la etajul 5, iar liftul nu functiona, asa ca a trebuit sa urcam si sa coboram de multe ori ca sa aducem aparatura si recuzita. Sper ca sustinatorii mei sa se regaseasca in piesa si sa o aprecieze”, a declarat TaiK.

“Este o piesa “reala”, in sensul ca ilustreaza perfect relatiile de cuplu din prezent. Ea o ,”neatenta” pusa pe scandal si el un boem. Este o piesa de vara, usor ironica si cu o tenta de amuzament. Ne-am distrat foarte tare la filmari. Colaborarea a fost cumva neasteptata, initial nu era vorba de un duet, insa la prima auditie, parca am vizualizat toate secventele din clip. Eu am venit cu propunerea si Catalin (TaiK) a fost foarte incantat de idee. Cumva parea scrisa si pentru mine, desi nu am fost acolo cand s-a facut schita piesei.  “Lasa-ma” in traducere ar fi “pleaca, dar intoarce-te”, pentru ca scoate la iveala micile neintelegeri din cuplu, dar fara iz de drama”, a adaugat Thalida.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT