LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Maggie Rogers Want Want

we ❤️ music

Maggie Rogers a lansat single-ul “Want Want”

Maggie Rogers a lansat single-ul “Want Want", o celebrare și încurajarea atracției irezistibile. Ea a făcut echipă cu Kid Harpoon și Del Water Gap pentru a produce melodia, care a fost înregistrată la Electric Lady Studios din New York City, Peter Gabriel's Real World Studios lângă Bath, Anglia și Sid's Palace din Scarborough, ME.

Cântecul a fost scris inițial în carantină cu Del Water Gap în Maine și adus la forma sa completă cu Kid Harpoon în New York și Bath.

Videoclipul este filmat într-un bar de karaoke din Koreatown din New York, iar Rogers interpretează „Want Want” cu o durere cruntă. Energia crește pe măsură ce versurile sinuoase fac loc refrenului frenetic și se alătură și trupa ei. Clipul a fost regizat de Warren Fu, care a colaborat, de asemenea, cu Rogers și regizorul Michael Scanlon, la vizualul single-ului ei anterior, „That’s Where I Am”.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/WantWantPR

„Want Want” este o piesa care se va regasi pe noul album al lui Rogers, “Surrender”, care va fi lansat de Capitol Records pe 29 iulie. NPR a spus despre primul single de pe noul proiect ca este o “fantezie pop florală fantezie pop. Efectul general are o energie majoră a Alterna-Rock din anii ’90 – producție crocantă, chitare impunatoare, mișcare învolburată, dar puternică, emoție neliniştită și fără teamă.” PAPER a remarcat: „Întoarcerea mult așteptată a lui Maggie Rogers este o piesă crocantă, electronică de pop-rock… la fel de palpitantă ca orice de pe albumul ei de debut”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT