LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Randi

we ❤️ music

Randi a lansat videoclipul piesei “Etajul „noi”!” „Revin la acel dance cu care am început Morandi!”

Randi a cucerit publicul național și internațional încă de acum 15 ani, ca solist al trupei Morandi, iar acum se întoarce la rădăcini și lansează o piesă dance - Etajul „noi”. Piesa reprezintă o declarație de dragoste, cu versuri jucăușe și un ritm antrenant.

„În Etajul „noi” am schimbat sound-ul și abordarea producției. Am vrut să revin la acel dance cu care am început în Morandi. Cred că odată cu piesele la care lucrez și pe care urmează să le lansez în continuare va fi din ce în ce mai clară direcția spre care mă îndrept. Vreau ca oamenii să se bucure de piesa asta, să danseze pe ea, să se regăsească în ea și să o asculte cu volumul la maxim. Este o piesă energică, cu un sound fresh, curat și cu vibe de dans și flirt.” spune Randi.
Piesa este compusă de Randi, linie melodică și producția finală, în studiourile Famous Production. Versurile piesei sunt compuse de către Randi în colaborare cu Edward Sanda. Videoclipul îl prezintă pe artist în ipostaze și cu look-uri diferite și a fost realizat de Anton Sandu, regizor cu care artistul a colaborat și pentru alte videoclipuri în trecut.

Cu un background impresionant în industria muzicală, Randi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți și compozitori români. Artistul a făcut parte din duo-ul Morandi, cu care a devenit celebru și care l-a propulsat în industria muzicală internațională, câștigând astfel o mulțime de premii naționale și internaționale pe parcursul carierei sale de artist. Cu o voce unică și inconfundabilă, Randi a lansat o varietate de piese de succes, atât în cadrul Morandi, cât și solo, precum “Love Me”, “Beijo”, “Falling Asleep”, “Angels”, “Colors”, “Ochii ăia verzi”, „Prietena ta” și multe altele. Talentul său de solist este dublat de cel creativ, el compunând de-a lungul carierei o mulțime de piese atât pentru el, cât și pentru artiști proeminenți din România sau din afara țării, precum Pitbull, Delia, Nicole Cherry și mulți alții.
Instagram Randi: https://www.instagram.com/randi.music/
Instagram Famous Production: https://www.instagram.com/famous_production/?hl=en

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT