LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
OLD BLACKS Rock& More Festival

we ❤️ music

Old Blacks Festival Is Back! Șuie Paparude urcă pe scenă, pe 17 Iunie, la Arenele Romane

Șuie Paparude, Timpuri Noi, IRIS – Cristi Minculescu, Valter & Boro și Iedera Oficial vor face mega show pe data de 17 Iunie la Arenele Romane. Biletele sunt la super prețul de doar 50 Lei! Let’s Rock Together la cea de-a 3-a ediție OLD BLACKS Rock & More Festival se desfășoară anul acesta pe dată de 17 iunie la București – Arenele Romane.

Let’s Rock Together la cea de-a 3-a ediție OLD BLACKS Rock & More Festival se desfășoară anul acesta pe dată de 17 iunie la București – Arenele Romane.
Trupe de renume, cu experiență în spate și cu hituri la pachet vor urca pe scena Old Blacks Festival. IRIS – Cristi Minculescu, Valter și Boro, Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera Oficial vor face mega show pe data de 17 Iunie la Arenele Romane. Biletele sunt la super prețul de doar 50 Lei și se pot achiziționa de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-old-blacks-rock-more-festival-84265/. Grăbiți-vă să prindeți un super preț pentru una dintre cele mai tari ediții Old Blacks Festival de până acum.

suie paparude
suie paparude

Anul trecut trupa a implinit 30 de ani de la debut si atumci, la inceput, trupa era formata din 5 membrii: un basist – Mihai Dobre Dobrica si un clapetist – Mihai Campineanu – Michi, care au abordat un stil alternativ-new-wave. Acum, noua formula a trupei este formata din Michi, Dobrica si Bean.

Suie Paparude – Pentru inimi – YouTube

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT