LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Luis Gabriel tocmai a lansat „Azi noapte m-am tot gândit”

Săptămâna și hit-ul pentru Luis Gabriel! Artistul a lansat în luna iubirii „Azi noapte m-am tot gândit”, o piesă emoționantă prin care ne spune cât de frumos este să iubești și să fii iubit.

Supranumit „Regele Diamantelor”, Luis Gabriel ne surprinde plăcut cu încă o piesă perfectă pentru luna iubirii. Artistul a făcut o promisiune către fanii săi, și anume că anul acesta va pune pe picioare cea mai mare fabrică de hituri, iar piesele lansate de acesta sunt dovada că se va întâmpla chiar mai curând decât credeam. 

Piesa „Azi noapte m-am tot gândit”, lansată în colaborare cu Diamond Records este o melodie cântată live, muzica și textul aparținându-i lui Luis Gabriel. Versurile acestei piese ne vorbesc despre iubirea pe care orice persoană norocoasă ar trebui să o experimenteze, fiind o dragoste pură și setează un exemplu pentru fanii săi, spunându-le „Iubiți-vă și voi ca noi… Ce frumos ne iubim”. Piesa poate fi considerată un imn al iubirii, fiind perfectă pentru evenimentele care celebrează dragostea, iar încărcătură emoțională aparte a acesteia va face ca melodia să fi cerută des la evenimentele unde este invitat să cânte artistul. 

„Am lansat azi o nouă piesă de dragoste care îmi place foarte mult și sper să vă atingă sufletele și să o ascultați pe repeat. Urmează noi surprize muzicale semnate Luis Gabriel”, a declarat artistul. 

Fiind semnătura lui specifică, piesele de dragoste parcă sună mai frumos atunci când sunt cântate de acesta, vocea lui fiind pansament pentru suflete. 

 

Luis Gabriel’s Social Media Pages
Instagram | Facebook | TikTok
we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT