LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
cu colegii de la emisiune

we ❤️ music

David Dobrincu a făcut o nouă cucerire: Andreea Marin e fascinată de puștiul de 12 ani

Cunoscută pentru cariera sa în TV dar și pentru evenimentele caritabile pe care le face, Andreea Marin a fost cucerită de puștiul minune, David Dobrincu. Cei doi au avut mai multe întâlniri în ultima vreme, iar cea mai recentă a fost marți, la Pro TV la emisiunea Vorbește lumea, în cadrul DDShow.

Puștiul de numai 12 ani a reușit să se facă remarcat în showbizul românesc. Și asta pentru că David Dobrincu este încă un copil, care spune lucrurilor pe nume într-un mod simpatic și sincer. Și, după ce multe doamne sau domnișoare din showbiz au fost încântate de el, având numai cuvinte de laudă la adresa lui, iată că a reușit să o cucerească până și pe Andreea Marin cu tot ceea ce face.
David Dobrincu s-a facut remarcat prin ceea ce face în televiziune, dar nu numai. Puștiul-minune cântă, joacă în filme și seriale, pune voci pentru diverse producții de televiziune sau pelicule pentru marele ecrane, face sport, dansează și are propriul podcast, dar este și invitat la Vorbește lumea, unde are Quizz DDShow și pune întrebări vedetelor.
Se poate spune că tânărul a cucerit-o deja pe Andreea Marin, pe care a avut-o ca invitată în podcastul său, apoi ea l-a invitat la Gala Atipic Beauty 2023, ediția cu numărul 10, prezentată de aceeași Andreea Marin, săptămâna trecută. Marți, Zâna Surprizelor a acceptat să meargă la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV și să răspundă chestionarului lui David Dobrincu, la rubrica sa, DDShow. Puștiul a primit o carte de-a Andreei, dar nu una oarecare, ci una cu autograf. Iar el, la rândul lui, i-a oferit invitatei un buchet imens de flori.
„Am învățat de la Andreea Marin că nu există nu se poate și cred că mai am multe de învățat de la ea, fiind un exemplu pentru noi toți”, a spus David.
Andreea Marin a fost cucerită iremediabil de tânărul cavaler care s-a comportat că un adevărat gentleman bine crescut. David s-a bucurat că a revăzut-o pe Andreea Marin și cei doi se vor mai vedea, cu siguranță, și pentru alte proiecte în viitorul apropiat.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT