LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Loredana-emotiile

we ❤️ music

Loredana, scene sexy în noul videoclip la piesa “Emoțiile” filmat în Maldive

Loredana a lansat un videoclip filmat atunci cand a fost plecată în Maldive

Loredana-emotiile

Cameleonica Loredana a revenit în atenția fanilor cu o nouă surpriză muzicală. Pentru că solista și în vacanță muncește, a lansat un videoclip filmat atunci cand a fost plecată în Maldive în urmă cu câteva săptămâni. Așa că urmăriți videoclipul în care solista apare și în ipostaze sexy în brațele unui tânăr musculos și foarte sexy.

Loredana Groza a revenit cu single-ul “Emoțiile“, o melodie care vorbește despre cele mai intense emoții, de la fiorii iubirii și fluturii din stomac la sentimentul de marea iubire și pasiunea iminentă. Single-ul “Emoțiile” este lansat la un an distanță de melodia “Sex pe canapea” și a fost compus de către Loredana, împreună cu Theea Miculescu, Mihai Octavian Constantin și Mădălin Roșioru. Versurile evidențiază o serie de emoții intense pe care le simtim in dragoste si in lipsa ei. Filmat pe o insula exotică, videoclipul este regizat de către Loredana, iar echipa este completată de persoane originare din Maldive. În stilul caracteristic, Loredana apare într-o nouă postura neconvențională, extravagantă și foarte asumată.

O artistă cu o carieră remarcabilă, Loredana se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzică sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT