LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
vunk elena gheorghe - ce m-as face fara tine

we ❤️ music

Colaborare specială: VUNK și Elena Gheorghe au scos piesa „Ce m-aș face fără tine”

VUNK colaborează cu Elena pentru prima dată și lansează piesa ideală pentru sezonul de sărbători, intitulată „Ce m-aș face fără tine”. Piesa romantică va fi însoțită curând și de un videoclip aparte, care subliniază importanța persoanelor dragi în viața noastră.

Așa cum ne-au obișnuit membrii trupei, track-ul „Ce m-aș face fără tine” a fost scris de Cornel Ilie, care s-a ocupat și de compoziție împreună cu Gabriel Maga. Cel din urmă a fost responsabil și de producția și mix-ul piesei, iar Adi Colceru a realizat master-ul.
Asculta aici: https://Asculta.lnk.to/CeMAsFaceFaraTinePR
Acompaniat de note suave de pian, Cornel Ilie începe discursul muzical emoționant, acestuia alăturându-i-se în a doua strofă și Elena, care, cu vocea ei delicată, completează perfect mesajul piesei. Videoclipul, regizat de SAN și conceptualizat de Cornel Ilie, îi va surprinde pe cei doi artiști într-o ipostază inedită.
VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și”, „Numai la doi” sau „Vino du-te” au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din Bucureșți, iar în 2020 a lansat hitul “Vino, du-te”, care a depășit 10 milioane de vizualizări pe YouTube și milioane pe platformele de streaming. La începutul acestui an, VUNK a lansat albumul live „Numai la doi”, material ce vine însoțit de proiecte vizuale, filmate în “sufragerie”, pentru fiecare melodie. Albumul conține 14 melodii, piese consacrate ale trupei precum hit-urile “Numai la doi”, “Scapă-mă de ea”, “Pleacă” sau “Prăjitura cu jeleu”, dar și o piesă nouă, “De azi încep să te uit”. În plus, VUNK a colaborat cu Ioana Ignat în aprilie pentru piesa „Ultimul Anunț”.
Componența VUNK: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Nicu Sârghea, Daniel Onel.
Elena este una dintre cele mai îndrăgite si versatile artiste de pe scena muzicii românești. Artista a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară, Marioara Man Gheorghe. În 2002, Elena a devenit vocea principală a trupei Mandinga, alături de care a obținut locul al patrulea cu piesa „Soarele meu” în cadrul competiției naționale Eurovision. În 2009, aceasta a reușit să câștige acest concurs la nivel național și să reprezinte România cu piesa „The Balkan Girls”. În plus, în 2016, Elena a încheiat un parteneriat cu Disney Enterprises și Disney Character Voices International Inc. pentru interpretarea coloanei sonore a serialului de animație distribuit de Disney Channel, „Elena din Avalor”. Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără „Ecou”, „Până dimineața” și „Numele tău”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT