LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
solista lora

we ❤️ music

Lora: “Tot ce s-a întâmplat în 2020 sunt sigură că a avut un rost și eu l-am dus mai departe”

Anul trecut a fost unul plin de încercări pentru Lora alias Laura Petrescu, solistă de succes. Plecată în vacanță a rămas  blocată în Bali pentru câteva luni din cauza pandemiei iar apoi vedeta s-a întors acasă cu mai multă energie pentru proiectele pe care le are. Mai mult decât atât, a revenit și la “Vorbește lumea” de la Pro TV și ne-a acordat un interviu în exclusivitate de unde veți află o mulțime de noutăți.

WeLoveMusic: După un an atipic, te-ai întors la “Vorbește lumea”. Cum a fost revenirea?
Lora: A fost… naturală, o revenire care a decurs de la sine pentru că a fost într-un loc pe care îl știam, cu oameni alături de care am mai colaborat. Când am aflat că Adela este gravidă și vrea să stea acasă pentru a avea mai multă grijă de ea, am vorbit atât cu ea, cât și cu Cove. Totodată, am analizat foarte bine ceea ce urma pentru mine… și nu am stat prea mult pe gânduri! Așa că a fost o revenire frumoasă și mă bucur să ne începem împreună fiecare zi.

Ai putea să scrii o carte având in vedere ce ți s-a întâmplat anul trecut. Dar la o piesă te-ai gândit?
Toate piesele mele mă reprezintă și transmit câte puțin din ceea ce trăiesc și simt. În perioada petrecută în Bali, am filmat și un clip, la piesa ”O rană” care transmite un mesaj foarte puternic. Așa că tot ceea ce s-a întâmplat, sunt sigură că a avut un rost și eu l-am dus mai departe către cei care ma urmăresc.

Anul trecut, când ai fost blocată în Bali, ai simțit vreodată că nu mai poți?
Evident că au fost și momente când tot ce îmi doream era să mă întorc acasă, să îl văd pe fratele meu și să fiu sigură că totul se va întoarce la normal. Dar am învățat ceva: că trebuie să ai răbdare și să îți dai timp ca lucrurile să se așeze. Așa că am ales, cât am fost blocată în Bali, să văd partea plină a paharului: lucrurile pe care le-am învățat, oamenii pe care i-am cunoscut și proiectele de care m-am ocupat.

lora si cei trei actori
lora si cei trei actori

Recent tu și iubitul tău ați sărbătorit șase ani de reație. A fost dragoste la prima vedere sau totul a venit treptat?
Lucrurile frumoase și de durată se clădesc treptat! Așa consider că este și cu relația noastră: am găsit un drum comun și creștem împreună, mergem pe același sens și ne bucurăm de fiecare zi!

Acum că faci și televiziune cât de des intri și în studioul de inregistrări?
Eu am deja pregătite câteva piese, iar alături de echipa mea vom decide cum le vom lansa în următoarea perioadă. Chiar dacă sunt zi de zi la emisiune, muzica este acolo și este ceea ce mă reprezintă, este modul meu de a-mi transmite trăirile și abia aștept să putem reveni și la concerte!

Cum arată o zi din viața ta de când te-ai intors la Pro TV? La cât te trezești dimineața? Ai un ritual anume dimineața?
Sunt foarte matinală, iar urmăritorii mei îmi pot fi alături în fiecare dimineață. Pe la 7:30 intru live cu ei pe Facebook și mă machiez, mă pregătesc pentru emisiune. Este momentul în care facem schimb de idei, povestim, aflu mai multe despre ei, e tare fain. Apoi urmează emisiunea unde sunt până la prânz, iar în cea de-a doua parte a zilei mă ocup de celelalte proiecte ale mele. Atunci am timp pentru afacerea mea cu produse de skin care, care merge foarte bine și vreau să profit de ocazie să le mulțumesc tuturor fetelor care au avut încredere în mine și folosesc produsele. Și apropo…. băieți, vedeți că aveți mărțișoare pe site! Atât pentru iubite, cât și pentru mame!

lora la vorbeste lumea - foto pro tv
lora la vorbeste lumea foto pro tv

Știm că anul trecut ai făcut și film. Cum a fost experiența?
Așa este, am filmat pentru ”Pup-o, mă! 2” și abia aștept să vedeți cu toții rezultatul final, undeva în luna aprilie. Mi-a plăcut tare mult și m-am bucurat de această experiență la maximum. Cumva simt că am atins o altă latură a creativității mele, pe lângă muzică și televiziune, iar asta mă completează. Și să știi că nu mă opresc aici… mai am niște propuneri despre care încă nu vă pot spune mai multe, dar vă voi ține la curent!

Ai încercat televiziune și film, faci și muzică și afaceri. Ce îți place cel mai mult dintre toate?
Toate aceste domenii pe care le menționezi mă reprezintă, fac parte din mine și în fiecare dintre ele am investit timp și suflet. Prin urmare, nu aș putea spune că este ceva care îmi place mai mult, ci dimpotrivă, aș spune că fiecare aduce câte ceva în plus. Așa că atâta timp cât voi simți că le pot face în paralel, voi continua J!

Pe când următorul single? Dar o viitoare colaborare muzicală? Te-ai gândit și cu cine?
Așa cum spuneam și mai devreme, am deja câteva piese pregătite și voi vedea când considerăm că este momentul să lansăm o nouă piesă. Voi anunța cu siguranță pe paginile mele de social media unde țin legătura cât pot de mult cu cei care mă urmăresc. Cât despre colaborările muzicale, au existat și cu siguranță vor mai exista, atâta timp cât vor fi cu persoane pe care le simt potrivite stilului meu și care transmit aceleași mesaje ca mine. Nu mi-am făcut niciodată o listă pe care să bifez ceea ce am făcut, ci am mers pe ceea ce am simțit, așa că atunci când va apărea o piesă potrivită și o colaborare pe care să o simt, o voi accepta fără să stau pe gânduri.

Ce îți dorești pentru anul acesta?
Cel mai important lucru este că îmi doresc să fim sănătoși și să facem următorii pași către normalitate. Îmi doresc să avem, din nou, concerte pentru a-i simți pe oameni alături. Nimic nu se compară cu energia și iubirea pe care o simt atunci când sunt pe scenă, așa că abia aștept! Îmi doresc să fim bine și să mă pot bucura de timp alături de cei dragi mie: iubitul meu, fratele meu și alți prieteni pe care îi am aproape de sufletul meu.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT