LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
aurora

Aurora a scos piesa „Midas Touch”, inclusă pe coloana sonoră a serialului „Hanna”

we ❤️ music
AURORA a lansat piesa „Midas Touch”, care a fost folosită pentru materialele video promoționale ale celui de-al treilea și ultim sezon al serialului american de pe Amazon Prime Video, „Hanna”.

Track-ul a fost scris și produs de AURORA, împreună cu Magnus Skylstad, colaboratorul său frecvent. Titul piesei face referire la Midas, din legendele greci și romane. Midas a fost rege în Phrygia și era recunoscut pentru nesăbuința și lăcomia sa. Atunci când Dionysus l-a recompensat, Midas și-a dorit ca tot ce va atinge să se transforme în aur. Ulterior, acesta și-a constatat greșeala când mâncarea pe care punea mâna se transforma în aur și aproape a murit de foame.
AURORA a împărtășit pe rețelele de socializare: „Piesa este despre un om foarte trist, care nu știa nici să iubească. Simt că o parte din poveste se petrece într-o casă precum aceasta. Frumoasă. Dar singuratică. Și puțin estompată. Am făcut această piesă pentru show-ul Hanna (o poveste foarte interesantă, despre o femeie tânără de neoprit) și sunt așa de fericită să o lansez! Pentru voi toți! Să o ascultați! Cu urechile voastre!!!!!”
Crescând înconjurată de păduri și munți, lângă Bergen, Norvegia, Aurora Aksnes a simțit pentru prima dată chemarea de a sta singură si a compune la vârstă de șase ani; deja când avea doispreze ani, ea scrisese Runaway, un cântec ce a urmat să fie lansat și, ani mai tarziu si la mii de mile distanță, a inspirat altă tânără de doisprezece ani, Billie Eilish, să-și compună propria muzică. Recent, Runaway s-a catapultat în Top 40 Singles Chart în U.K. pentru prima dată și a ajuns pe locul 25. Piesa este prima de la un artist semnat de U.K. care să ajungă pe locul #1 în Spotify India Charts. Runaway este, de asemenea, al 13-lea cântec internațional care să ajungă pe locul #1 în Spotify India Top 200. De asemenea, acesta a intrat și în topurile Spotify Global Top 20 și top 5 al Global Shazam.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT