LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
otilia Lucky no 7

we ❤️ music

Otilia lansează „Lucky No.7”, o piesă dance care forțează vara

După ce i-a înnebunit pe fani cu câteva „ Nights În Marrakesh”, Otilia revine cu un loz norocos. Artista lansează vineri, 8 aprilie, „ Lucky No. 7”, o piesă dance – pop, cu un videoclip pe măsură. Compusă alături de Sasha Lopez, Johnny Made This și Iraida, „ Lucky No. 7” se numără printre piesele care forțează vara și care ne îndeamnă la distracție.

„Mă bucur din suflet să cânt această piesă compusă de Sasha Lopez împreună cu Johnny și Iraida, în studiourile Mattman Music. Sper că Lucky No.7 să fie și pe placul vostru, să o dați cât mai tare în difuzoare și să ne distrăm împreună”, a declarat Otilia.

Considerată una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din Europa de Est, Otilia se bucură de un succes colosal. „ Bilionera”, piesă lansată în anul 2014 , este cea care i-a făcut cunoștință cu topurile din Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru și Rusia. Debutul impresionant al Otiliei a transformat-o pe artistă într-un superstar internațional, cu sute de mii de urmăritori pe platformele de socializare și 1,8 miliarde de vizualizări pe YouTube.
Credaite: Otilia- Lucky No. 7 – Muzică: Iraida, Jean Gavril, Johnny Made This, Text: Iraida, Jean Gavril, Orchestrație: Johnny Made This, Sasha Lopez

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT