LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
paula hriscu

we ❤️ music

Paula Hriscu pleacă într-un super-turneu în America!

După un an încărcat de numeroase proiecte muzicale și colaborări de excepție, Paula Hriscu începe toamna cu un super-turneu de promovare a valorilor și tradițiilor românești în Statele Unite ale Americii.

Interpreta din Cluj-Napoca va susține zece concerte, alături de alți artiști, în perioada 1-24 octombrie, în cadrul turneului “Dor de cântec și umor”, organizat de Romanian Cultural Heritage.

Întâlnirile cu comunitatea de români din Statele Unite ale Americii debutează pe 1 octombrie 2021, cu un eveniment special, la New York, și vor continua cu prezența artistei în concerte și reuniuni în state precum Washington, Cleveland sau Chicago.

Paula Hriscu: “Sunt foarte fericită că am fost invitată să fac parte din acest proiect, cu atât mai mult cu cât acesta este primul meu turneu internațional. Aștept cu mare, mare bucurie să mă întâlnesc cu românii de peste Ocean, sunt foarte mulți care îmi scriu încă de când am debutat, sunt oameni cu sufletul plin de dor, de drag de România și abia aștept să le duc cântecele mele, să ne bucurăm în graiul nostru de tradițiile noastre, de dansurile noastre! Le mulțumesc organizatorilor acestui amplu turneu, care va avea loc în zece state americane! Este lesne de înțeles că proietul acesta presupune un mare efort, presupune emoții și grijă pentru siguranța noastră, a artiștilor, dar și a fanilor noștri de peste Ocean. Abia aștept întâlnirea cu românii noștri din Statele Unite! Vă îmbrățisez și vă țin la curent pe pagina mea de Facebook!”

Paula Hriscu a inclus în repertoriul pregătit pentru super-turneul în SUA cântece populare deja consacrate de pe albumul “Nu-i bai că-s micuță”, cu vizualizări cumulate de peste un milion, pricesne și doine prin care s-a făcut remarcată într-un timp foarte scurt și care i-au adus colaborări inedite cu artiști ai altor genuri muzicale, precum operă, hip-hop sau house.

Artista Paula Hriscu, una dintre cele mai vizualizate interprete de muzică populară din România, poate fi urmărită pe pagina sa oficială de Facebook, Paula Hriscu Official HPA, pe contul său de Instagram, @hriscupaula și pe canalul oficial de YouTube, Paula Hriscu.

https://fb.watch/8gBbbUJY4T/

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT