LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Lentile Blur x Bvcovia si Marko Glass - Sange latin

we ❤️ music

Lentile Blur colaborează cu Bvcovia și Marko Glass pentru track-ul “Sânge latin”

Trei dintre cei mai cunoscuți artișți trap din România, Lentile Blur, Bvcovia și Marko Glass, lansează melodia "Sânge Latin". Lansată de către Universal Music România, alături de Mattman Music, piesa "Sânge latin" este compusă de către cei artiști, alături de Just A Gemeni, care a produs track-ul.

Cu versuri motivaționale, inspirate din realitatea înconjurătoare, “Sânge latin” aduce în discuție un mesaj important pentru orice generație, faptul că trebuie să munceșți pentru a-ti atinge obiectivele și că nu trebuie să te doboare aspectele negative ce pot interveni în parcursul tău.

Streaming Link: https://Ascultă.lnk.to/SangeLatinPR

Lentile Blur a mai colaborat cu Bvcovia pentru piesă “9”, pe care au lansat-o în urmă cu un an, pentru track-ul “Am o pastilă”, publicată în urmă cu trei ani sau pentru piesă “La Vida Loca”, de acum patru ani. Bvcovia și Marko Glass au un istoric de foarte multe piese lansate împreună, precum “Bifat”, “Praf”, “Cadou”, “Dior”, “Rîde”, “Vibe” sau “Toată lumea”.

Marko Glass și Bvcovia sunt prieteni de multă vreme și ambii fac muzică de mici și se lasă duși de vibe, și după cum spun și ei “vibe-ul dictează piesă, ritmul și creativitatea”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT