LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Leap Year Baby

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

“Leap Year Baby” se numește primul EP al Catalinei Cara lansat pe 28 februarie

După lansarea a două single-uri, primite cu entuziasm de public, cântăreața și compozitoarea Catalina Cara lansează EP-ul de debut, „Leap Year Baby”, o colecție de 5 piese care punctează firul narativ al călătoriei artistei către sine.

Rezultatul a aproape doi ani petrecuți lucrând la proiect, produs de Yin Creatif, „Leap Year Baby” are un sunet dream-pop organic și s-a născut literalmente în mijlocul unei păduri, aproape de natură, un cadru care a fost întotdeauna în centrul procesului creativ al Catalinei. EP-ul este o serie de melodii frumoase și versuri cu tentă personală, creând o oază de inocență, speranță și fericire.

Născută pe 29 februarie, la Chișinău, Moldova, de unde și numele proiectului, Catalina nu este lipsită de esența unei persoane născute în an bisect: abordarea ei optimistă față de dragoste – fie că este vorba despre muzică sau experiențe romantice – și viața este ceva ce se traduce cu ușurință și în afara studioului, când performează în fața unui public.

„Acest EP este copilul meu… născut într-un an bisect, la fel ca mine. Este blând și inocent, este sensibil și pasional, puternic și intuitiv, unic și original în felul său – foarte similar cu personalitatea celor nascuti pe 29 februarie. Sper că oamenii se vor lăsa purtați de muzică și vor ajunge într-un loc în care să simtă briza emoțiilor pozitive pe care am dorit să le transmit.” spune Catalina.

Privit ca un întreg, Leap Year Baby are o energie liniștită, dar asta nu înseamnă că proiectul este unul ușor, superficial. Nuanțele și versurile care adresează probleme provocatoare, cum ar fi dragostea și pierderea celor dragi, tendința oamenilor de a se pierde în lumea abuzului de substanțe pentru a găsi confort, fac din Leap Year Baby un puzzle esențial, care surprinde aspecte profunde ale vieții, exprimate cu emoție caldă și compasiune.
Lansarea EP-ului va fi marcată și de un live show pe 1 martie, în cadrul Concrete Series de la Expirat. Catalina și trupa ei călătoresc din Chișinău, într-o perioadă în care pornirea la drum în această parte a lumii poate fi văzută doar ca un angajament uriaș de răspândire a unui mesaj care are în esență iubirea față dă lume și a exprimării artistice ca formă de eliberare.

Biletele pot fi achiziționate de aici: https://www.iabilet.ro/site/event/71735/
Leap Year Baby poate fi ascultat pe toate platformele de streaming și cumpărat de aici: https://lnk.to/cEFuXvqy & https://catalinacara.bandcamp.com/

CATALINA CARA ONLINE: https://www.instagram.com/catalinacara_/ https://www.tiktok.com/@catalinacara_?lang=en
https://www.facebook.com/catalinacaramusic https://www.youtube.com/catalinacara

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT