LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
James Carter - Cold

we ❤️ music

James Carter a lansat ”Cold” – imnul unei inimi frânte

Atunci când simți că persoana de lângă tine nu îți oferă ceea ce meriți, când cel pe care obișnuiai să-l iubești necondiționat îți provoacă o senzație de neliniște, cel mai bine e să alegi o altă cale. "COLD" este un dar pe care James Carter îl oferă tuturor celor care vor să meargă mai departe și să se bucure de fiecare moment la maxim în această vară, căci piesa vine cu un sunet antrenant, care te va face să te miști.

Creditele pentru “COLD” merg către James Carter, Thomas Leithead-Docherty și Edward Leithead-Docherty pentru compoziție, iar pentru producție către James Carter și CARMA.
“<<COLD>> este, în esență, o metaforă ce vorbește despre momentul în care te afli în preajma cuiva pe care îl iubești, dar te simți emoțional rece și realizezi că cel mai bine, pentru tine, ar fi să te îndepărtezi. Piesa a început ca fiind o baladă lentă la pian, apoi a fost transformată într-o melodie de vară optimistă (ironic)!” spune James Carter.
James Carter este un producător muzical, artist, director de casă de discuri și DJ extrem de talentat, originar din Londra, care locuiește în Berlin. Talentul și versatilitatea sa au fost recunoscute prin numeroase colaborări, coproducții și compoziții, inclusiv alături de artiști precum Tiesto, MEDUZA, David Guetta, Robin Schulz, Felix Jaehn, James Blunt, Ofenbach, Duke Dumont și Elderbrook. În mod remarcabil, a jucat un rol crucial în crearea unuia dintre cele mai mari hituri dance din 2022, “Bad Memories”, alături de trioul italian de DJ MEDUZA și de Elley Duhé și FAST BOY, care a urcat în topurile muzicale și a obținut un succes remarcabil la nivel mondial. Această piesă senzațională a ocupat poziții fruntașe, inclusiv locul #1 în Republica Cehă, România și Polonia. Realizările sale au fost recunoscute prin certificări de aur în Germania și Elveția, precum și certificări de platină în Austria și Polonia. Impactul muzicii sale a depășit granițele, captivând publicul la nivel global. Cu impresionanta sumă de 11 milioane de ascultători lunar pe Spotify, talentul artistic al lui James Carter continuă să lase o amprentă indelebilă în industrie. Single-ul său “Hands in the Fire” a devenit un fenomen viral pe TikTok, adunând peste 300 de milioane de vizualizări pe platformă și consolidând și mai mult atractivitatea sa la nivel mondial. Mai mult, în 2020, a fondat renumita casă de discuri “Lilly Era”, în continuă ascensiune, acumulând peste 500 de milioane de stream-uri pe diverse platforme.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT