LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Luis Gabriel știe că „Fardul Femeii Este Fericirea”! În ce ipostază apare celebrul artist în noul său videoclip!

Luis Gabriel se ține de cuvânt și continuă să ne surprindă plăcut lansând hit după hit! Celebrul artist tocmai a lansat „Fardul Femeii Este Fericirea”, o melodie de dragoste, dedicată femeii - cea mai iubită ființă!

Piesa „Fardul Femeii Este Fericirea” a fost lansată în colaborare cu Sound Of Diamonds, iar muzica și textul au fost scrise de Luis Gabriel. Artistul venerează femeia cântând „Cu tine renasc oriunde în lume / Iubirea ce-ți port are un singur nume / Femeia mea / Izvor de iubire”. În videoclipul noii sale melodii, Luis Gabriel își surprinde fanii cu apariția sa într-o ipostază neașteptată: cea a unui deținut într-o închisoare. Acolo, își exprimă cu pasiune și sinceritate iubirea pentru femeia vieții sale, fără de care nu poate merge mai departe și căreia îi aduce o adevărată odă. Artistul trece prin clipe de suferință, din dragoste, dar își găsește salvarea atunci când ajunge în brațele iubitei sale, iar zâmbetul îi reapare din nou pe buze. 

Luis Gabriel este mai mult decât un artist talentat, acesta dând dovadă de un adevărat profesionalism prin prestația de actor din cadrul videoclipului, oferindu-i culoare din plin și punându-și amprenta inconfundabilă asupra acestuia. 

De la începutul acestui an, Luis Gabriel a captat atenția fanilor săi cu piese precum „Ex”, „Aventura”, „Azi noapte m-am tot gândit” și „Știu Deja”, fiecare dintre acestea ocupând acum un loc special în inimile ascultătorilor care îl îndrăgesc pe iubitul artist de muzică balcanică.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT