LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Alin Oprea și-a făcut implant de păr! Procedura costă 5.000 de euro!

În plină pandemie vedetele și-au găsit timp să își rezolve probleme de estetică care le dădeau bătăi de cap. Alin Oprea, Dorian Popa și Bogdan Boantă au intrat pe mâna medicului Felix Popescu și și-au restaurat podoaba capilară.

Dacă Bogdan Boantă și Dorian Popa sunt deja la a doua intervenție de acest gen, Alin Oprea a apelat pentru prima dată la o astfel de operație, deloc ieftină. Se pare că pentru două zile de implant, costul unei astfel de intervenții se ridică în jurul sumei de 5.000 de euro, în funcție de câte fire de păr trebuie implantate pentru ca operația să fie o reușită.

De ce a decis Alin Oprea să își facă această intervenție? Artistul a venit chiar el cu lămuriri.

“Motivul pentru care am hotărât, în sfârșit, să apelez la doctor Felix pentru implant de păr, a fost acela că întotdeauna am iubit să am păr și știți foarte bine că timp de 30 de ani am purtat niște plete superbe la început și mai puțin superbe spre final pentru că și datorită faptului că am avut părul lung și poate nu am avut întotdeauna grijă așa cum ar fi trebuit de el, s-a rărit, s-a slăbit și nu mai arată exact cum trebuia. Am avut în gând de mult să fac lucrul asta dar niciodată nu am avut încredere în  tehnologia cu care se făceau implanturile până acum însă această metodă pe care doctor Felix o folosește, în care se extrage fir cu fir și se implantează fir cu fir  mi se pare una foarte serioasă și e prima metodă în care am încredere 100%!”, a mărturisit Alin Oprea într-un instastory postat pe social media. După divorț, artistul investește mai mult în imaginea sa și are grijă să arate din ce în ce mai bine.

Alin Oprea, Dorian Popa și Bogdan Boantă au postat pe rețelele de socializare amănunte din timpul intervențiilor pentru urmăritorii lor.
“A durat 4 ore și jumătate. Pentru transparență totală mi-am umplut tâmplele și mi-am corectat conturul frunții pentru că sunt niște lucruri pe care mi le doream încă de mic. Bine, asta cu tâmplele nu mi-o doream de mic, pentru că, vreți să vă spun un lucru, a venit odată cu deșteptarea, cum spune Mamișor, cu ghilimele de rigoare… 32  de ani au venit la pachet și cu ceva fire de păr în minus..”, a povestit Dorian Popa pentru internauți.

Dorian Popa – vlog implant păr

https://www.youtube.com/watch?v=0NLWoEbuSsQ&t=567s

Și Bogdan Boantă s-a declarat încântat de implantul de păr la care a apelat, spunând că își dorește să iasă din pandemie precum Rahan.  “Am ajuns din nou la clinică, mă simt tare bine aici cu oamenii ăștia minunați, sunt profesioniști, sunt pe mâini bune, nu am teamă pentru că e totul steril, impecabil, se respectă toate normele impuse de pandemie, e un loc care a ajuns să îmi fie drag pentru că echipa e minunată. Și  dacă tot e timp liber prea mult, mi-am rezolvat problema asta cu părul, îl vreau lung, îl vreau des, așa că o să ies Rahan din pandemie”, a declarat artistul.

“Bogdan are un implant de par făcut la noi acum câțiva ani, a mai vrut în zona din spatele implantului o intervenție, și am rezolvat și această problemă recent. Dorian avea implant de barbă, acum a vrut implant de păr. Îl așteptăm și pe Chelutu la implant. :) Alin a avut o perioadă mai stresantă, stresul e un factor dăunător inclusiv pentru podoaba capilară, și și-a spus cuvântul. E o perioadă în care au timp mai mult, oamenii stau mai mult pe acasă, au timp să se îngrijească cum trebuie ca recuperarea să decurgă perfect. Sunt oameni de imagine, sunt persoane publice, trăiesc din imaginea lor, e firesc să aibă respect față de public și să vrea să arate cât mai bine. La noi în clinică e o atmosferă prietenoasă, toți cei care ne trec pragul se întorc cu plăcere, e o clinică ultramodernă, respectăm cu strictețe toate protocoalele impuse de pandemie, se simt bine, se simt în siguranță, se simt pe mâini bune și vin cu încredere chiar și în această perioadă confuză și incertă pentru toți”, a declarat medicul Felix Popescu.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT