LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Brando, Andrelli si AVIAN GRAYS

we ❤️ music

Brando, Andrelli și Avian Grays au colaborat pentru „Party’s Over”

Colaborare de succes între artiștii Brando, Andrelli și AVIAN GRAYS care ne aduc de această dată un remix al piesei „Party’s Over”, lansată în urmă cu patru luni. Varianta originală a piesei a atras ascultători de peste tot din lume, prin urmare, remixul e bine-venit, cu atât mai mult dacă luăm în calcul toată energia care vine odată cu el.

Deși o piesă de dragoste, care urmărește parcursul unui cuplu de la atracție la respingere, această este la fel de bine o piesă pentru cei care vor să se deconecteze de la tot ce înseamnă cotidian, să închidă ochii și să se miște așa cum simt.

„Remixul acesta mi-a plăcut de prima dată când l-am auzit. Mă face să mă simt bine și mi se pare că reușește să transmită multă energie, ceea ce înseamnă că o să vă facă să dansați. Sper să vă placă și să își găsească loc în playlistul vostru. Le mulțumesc lui Andrelli și Avian Grays pentru colaborarea asta”, transmite Brando caare e un cântăreț și compozitor din California, care se inspiră constant din numeroase influențe muzicale pe care le-a testat pe parcursul anilor săi de formare. Printre piesele din portofoliul lui Brando pe care trebuie neapărat să le ascultați se află „Body”, realizată în colaborare cu Loud Luxury, care are peste 222 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 800 de milioane de streamuri pe Spotify.

De asemenea, colaborarea cu Don Diablo, materializată în piesă „Congratulations”, a adunat peste 44 de milioane de streamuri pe Spotify. Single-ul lui Brando din 2020, „Look Into My Eyes”, remake al piesei de succes „Would I Lie To You”, interpretată de Charles & Eddie, a fost 10 săptămâni în vârful topului airplay din Australia. Piesă a detronat până și „Blinding Lights” a lui The Weeknd.
Remixul piesei Party’s Over poate fi ascultat pe toate platformele digitale accesând linkul următor: https://roton.lnk.to/PartyisOver.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT