LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Karol G album MAÑANA SERÁ BONITO

we ❤️ music

Karol G a lansat albumul “MAÑANA SERÁ BONITO”

Karol G a lansat albumul "MAÑANA SERÁ BONITO" - o colecție de cântece intime, albumul dezvăluie artista câștigătoare a premiului Latin GRAMMY dincolo de numele ei de scenă, oferind fanilor ei o privire asupra emoțiilor cele mai profunde ale Carolinei în timp ce ea se confrunta cu provocările creșterii personale și profesionale.

În acest nou album, artista își arată tot talentul de interpretă și scriitoare, precum și abilitățile sale de co-producător pentru „TUS GAFITAS”, „GUCCI LOS PAÑOS” și „MIENTRAS ME CURO DEL CORA”. Plin de colaborări care evidențiază gama extinsă de creație a lui Karol, „MAÑANA SERÁ BONITO” prezintă unele dintre cele mai proeminente vedete de astăzi, precum și trupe în ascensiune precum Angel Dior, Bad Gyal, Carla Morrison, Justin Quiles, Maldy, Quevedo, Romeo Santos, Sean Paul, Sech și Shakira.

Streaming Link: https://Loredana.lnk.to/DivaDeVisPR

„MAÑANA SERÁ BONITO” reprezintă o nouă eră pentru Karol G, dând viață emoțiilor ei în timp ce ea se reinventează. Luând fanii într-o călătorie personală de doi ani care i-au schimbat viața, albumul o transmite pe Karol într-o gamă largă de sentimente, de la furios și trist la împuternicit și senzual. Pentru piesa focus a albumului, „TQG” (Te Quedo Grande / Too Big For You), ea a colaborat cu Shakira pentru a crea o piesă reggaeton/pop. Mult așteptata colaborare a fost confirmată pe 21 februarie prin intermediul Instagram de ambii interpreți și împreună cu un anunț pe ecranele din Times Square din New York, unde mii de fani au apărut pentru a viziona un scurt clip al videoclipului.

Weekendul trecut, ea a captivat mii de oameni cu un spectacol dinamic la cel mai important festival din America Latină, Festival de Viña. La festival, ea a cântat pentru prima dată live „MIENTRAS ME CURO DEL CORA”, oferind fanilor o primă privire asupra noului album.
MAÑANA SERÁ BONITO – TRACK LIST
1. MIENTRAS ME CURO DEL CORA
2. X SI VOLVEMOS X ROMEO SANTOS
3. PERO TÚ X QUEVEDO
4. BESTIES
5. GUCCI LOS PAÑOS
6. TQG X SHAKIRA
7. TUS GAFITAS
8. OJOS FERRARI X JUSTIN QUILES X ANGEL DIOR
9. MERCURIO
10. GATÚBELA X MALDY
11. KÁRMIKA X BAD GYAL X SEAN PAUL
12. PROVENZA
13. CAROLINA
14. DAÑAMOS LA AMISTAD X SECH
15. AMARGURA
16. CAIRO X OVY ON THE DRUMS
17. MAÑANA SERÁ BONITO X CARLA MORRISON

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT