LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Karmen și Scridge x 808

we ❤️ music

Karmen colaborează cu artistul francez, Scridge, pentru a lansa o nouă melodie cu versuri în limba engleză – “808”.

Karmen, cunoscută pentru hiturile sale precum "Lock My Hips", "Play Me", și Scridge, artistul francez de origine marocană, recunoscut pentru succesul său cu piesa "Samira", aduc o combinație unică de stiluri muzicale și personalități artistice distincte.

Melodia “808” se concentrează pe tema încrederii în sine și a determinării de a-ți atinge obiectivele. Versurile transpun într-un mod dinamic sentimentul de a-ți depăși limitele și de a te simți învingător în orice situație.

Karmen a declarat: “Sunt foarte entuziasmată să lucrez cu Scridge la această piesă. Suntem doi artiști cu viziuni muzicale diferite, dar care ne-am unit pentru a aduce ceva special publicului nostru. «808» este o piesă care ne reprezintă în totalitate și sperăm să inspire și să încurajeze ascultătorii să-și urmeze visurile și să lupte pentru ceea ce le dor.”

Streaming Link: https://listen.lnk.to/808PR

Scridge a adăugat: “Este o plăcere să colaborez cu Karmen, care este o artistă talentată și inspirațională. «808» este o piesă care aduce un mix unic de sunete și energie. Suntem nerăbdători să o împărtășim cu fanii și să vedem cum aceasta le va afecta emoțiile și le va stârni pasiunea.

Piesa “808” este însoțită de un videoclip captivant, care completează experiența auditivă și aduce povestea piesei la viață printr-o estetică vizuală impresionantă. Videoclipul, regizat de QUBA, este un spectacol vizual de culori și mișcare.

“808” este disponibilă pentru ascultare și descărcare pe toate platformele de streaming, iar videoclipul poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube al artistei Karmen.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT