LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Connect R la WeLoveMusicFestival

we ❤️ music

Connect R din nou la WeLoveMusic Festival! Cu cine va cânta pe scenă?

După Ziua lui Ștefan un alt evenimnet major pentru Connect R va fi, cu siguranță, revenirea să la WeLoveMusic Festival, de la Râmnicu Vâlcea, de pe platoul Fețeni, ce se va ține în perioada 18-20 auugust, anul acesta.

Vestea bună este că fanii solistului nu iul vor vedea singur, de dată această pe scenă WeLoveMusic de la Râmnicu Vâlcea. Chiar Connect R ne-a anunțat că după ce a făcut show anul trecut, și anul acesta țineți-va bine că va urmă un super show. ”Ne vom vedea în august la „WeLoveMusic Festival” de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 18-20 august, unde vom avea un nou show schimbat, piese noi, momente fresh și așa mai departe, așa că trebuie să veniți acolo să vedeți ce va fi. Voi cânta atât cu prietenyul Jonny Romano, cât și cu băieții de la Ghetto Gang, dar și Andres Chiriac, proiectele mele de la Hood Famous”, a mai spus solistul. Connect R ne surprinde mereu cu noutăți muzicale și cu proiecte cool, așa că veți vedea și ascultă piese noi, unele nici măcar nefiind lansate pînă în acest moment. Dar solistul știe să facă show și să își încânte fanii.
Peste 20 de artiști vor face show la We Love Music Festival
Mai sunt aproape 3 luni până la cel mai tare festival de muzică de la Râmnicu Vâlcea! A doua ediție de We Love Music Festival o să fie incendiară de-a dreptul! Cel de-al doilea sezon We Love Music Festival, care se va desfășura la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august 2023, are multe de oferit, iar organizatorii de la Sprint Music au reușit să realizeze mix-ul perfect pentru 3 zile pline de muzică bună și distracție pe cinste.
Lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă la cea de-a doua ediție We Love Music Festival s-a anunțat! Așa că line-up-ul a fost dezvăluit de către organizatori iar publicul se va bucura pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea de prezența următorilor artiști: Thomas Anders de la Modern Talking, Willy William, East 17, Snap!, Mr. President, La Bouche, S.T.S.B. aka Fun Factory, Faydee, Cappella, Fab Morvan aka Milli Vanilli, Connect-R, DJ Project x Ioana Ignat, N&D, L.A., Holograf, Pepe, Johny Romano, Mario Joy, Akcent, Alb Negru, Corina, What’s UP, Simona Nae, MC Dylma&DJ Pappa M. DJ Dark & DJ Mentol, DJ Professor, Adrian Șaguna, Cristi Nitzu.
“A doua ediție din We Love Music Festival o să fie o ediție fantastică, din punctul nostru de vedere. Venim deja cu experiența primei ediții. O ediție foarte reușită! O ediție la care au participat peste 20.000 de oameni. Anul acesta așteptăm mai mult public pe platoul Fețeni, din Râmnicu Vâlcea”, a declarat Marius Chină de la Sprint Music, unul dintre organizatorii principali ai festivalului aflat la a doua ediție.
Ambasadorii și prezentatorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit încă de la prima ediție, Liana Stanciu și NiCK nnd.
Artiștii au făcut furori la prima ediție We Love Music Festival de anul trecut
Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie debordantă.
Biletele pentru We Love Music Festival se pot achiziționa de pe www.magazindebilete.ro.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT