LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
https://www.youtube.com/watch?v=_1tRFnysjk0

we ❤️ music

Kali Uchis lanseaza single-ul „No Hay Ley”

Artista câștigătoare a unui Grammy Kali Uchis dezvăluie o nouă piesă, „No Hay Ley”. Noua piesă continuă câțiva ani de succes pentru Uchis, al cărui album nominalizat la Grammy 2020 Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios) a dat naștere hitului „telepatía”. Piesa a fost difuzată de peste 2 miliarde de ori până în prezent și s-a clasat pe primul loc în topurile Billboard Latin Airplay și Latin Pop Airplay, plus topul Latin Digital Song Sales timp de zece săptămâni consecutiv.

„Am scris acest cântec despre a pune dragostea mai presus de orice”, spune Uchis. „„En el amor no hay ley” înseamnă „nu există legi in iubire.” Fii cu cine te face fericit și nu asculta ce are de spus altcineva despre asta, pentru că nu a fost treaba lor la început”.

Uchis este nominalizata la Billboard Latin Music Awards de anul acesta și a câștigat recent două Billboard Music Awards și un American Music Awards. Anul trecut, Uchis a luat acasă primul ei premiu Billboard pentru muzică latină, premiul Grammy, Premios Nuestra Tierra și Univision Premios Juventud, pe lângă faptul că a cântat la Hispanic Heritage Awards de pe PBS.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/NOHAYLEYPR

Crescută între Virginia și Columbia, Kali Uchis a devenit proeminentă cu proiectul ei Por Vida în 2015. Albumul de debut al lui Uchis din 2018, Isolation, a fost apreciat de critici la scară largă și a fost inclus în listele Best Of în Rolling Stone, Pitchfork, NPR, Vulture și multe altele. Uchis a colaborat și a împărțit scene cu SZA, Gorillaz, Jorja Smith, Diplo, Major Lazer, Snoop Dogg, Kaytranada, Leon Bridges și nu numai și a făcut turnee în întreaga lume, fiind cap de afiș pentru Tropicalia și la Coachella, Governors Ball, Bonnaroo. , Austin City Limits, Lollapalooza și multe altele.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT