LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Flo Rida, în colaborare cu Timmy Trumpet și Inna au lansat “Summer’s Not Ready” – noul imn al zilelor de vară

La două săptămâni după ce a lansat piesa „Summer’s not ready”, în colaborare cu Inna și Timmy Trumpet, Flo Rida revine cu un visual fresh, care ne duce direct cu gândul la distrație și vacanță.

„Summer’s Not Ready” este una dintre piesele ce au reușit să își facă loc în playlist-urile a doua dintre cele mai mari radiouri din Polonia – Radio Zet și RMF. De asemenea, piesa a prins foarte bine în rândul iubitorilor de distracție, motiv pentru care, în țări precum Bulgaria, Grecia, Turcia, Rusia sau Ucraina piesa se poate auzi peste tot pe unde mergi.

Încă de la lansare, piesa s-a bucurat de un real succes, motiv pentru care „Summer’s Not Ready” se regăsește în unele dintre cele mai importante playlist-uri ale platformelor digitale de music sharing, precum Spotify, Apple Music, Tidal sau Deezer.

Tramar Lacel Dillard, cunoscut și sub numele de Flo Rida, este unul dintre cei mai mari și mai apreciați rapperi americani. Devotamentul fanilor față de muzica sa reprezintă dovada clară a faptului că, prin multă muncă și dedicare, poți să ai rezultate notabile. De altfel, piesa ”Low” a reprezentat apogeul succesului său, stând 10 săptămâni pe prima poziție în topurile celor mai difuzate și a scultate piese din Statele Unite ale Americii.

Timmy Trumpet, unul dintre cei mai apreciați DJi australieni, s-a făcut remarcat în lumea muzicii progressive house cu piesa ”Freaks” lansată în colaborare cu Savage. Piesa a reușit să fie cea mai ascultată și redată piesă pe radio în Noua Zeelandă, lucru ce i-a adus artistului șase discuri de platină în Australia și trei discuri de platină în Noua Zeelandă.

Inna, o prezență fresh și actuală în industria muzicală internațională, continuă să surprindă prin lansările și colaborările sale cu unii dintre cei mai apreciați artiști la nivel global, precum Pitbull, Flo Rida, Daddy Yankee sau Juan Megan.  Printre piesele fredonate de oamenii din toată lumea, se numără și ”Hot”, ”Sun Is Up”, ”Flashbacks” sau ”Deja vu”. Recent, hit-ul ”Flashbacks” a reușit performanța de a rămâne timp de nouă săptămâni consecutiv locul 1 în lista celor mai redate piese pe radio în Russia și CIS.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT