LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Selena Gomez & Camillo lansează videoclipul piesei “999”

După ce a lansat EP-ul "Revelacion", în totalitate în limba spaniolă, Selena Gomez a revenit cu o colaborare tot în zona latino, alături de Camillo. Piesa "999" beneficiază de un videoclip regizat de către Sophie Muller.

Materialul “Revelacion”, primul EP latino al Selenei, a petrecut 19 săptămâni consecutiv în top 10 al clasamentului Latin Albums, din care cinci săptămâni a stat pe primul loc. Câștigător al premiilor Latin Grammy, Camillo este unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți artiști din America Latină pe rețelele de socializare. Contul său de Tik Tok este cel mai urmărit cont al unui artist latino. Cifrele imense includ și peste 12 milioane de abonați pe YouTube, peste 22 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 25 milioane de ascultători lunar pe Spotify.

Revelacion este primul proiect al Selenei cântat în totalitate în limba spaniolă, un vis devenit realitate, deoarece artista mereu și-a dorit să lanseze un material în limba spaniolă. Selena Gomez este una dintre cele mai importante imagini Disney din ultimii ani, fiind activă în lumea cinematografiei și a muzicii încă din 2002. În plus, este cunoscută pentru colaborarea cu mai multe organizații nonguvernamentale pentru cauze caritabile, în principal UNICEF

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT