LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
jorge jingleman

we ❤️ music

Jorge a lansat “Jingleman” și a dat tonul sărbătorilor de iarnă

Finalul de an aduce o surpriză neașteptată, cu parfum de veselie și bună dispoziție din partea lui Jorge, single-ul de Crăciun “Jingleman”. Piesa captează perfect spiritul sărbătorilor de iarnă, într-o notă veselă, molipsitoare, care iți umple sufletul de bucurie și te face să îi fredonezi refrenul.

Single-ul “Jingleman” a fost compus de Jorge împreună cu Ackym, producatorul care a contribuit la hit-urile “Să Mă Săruți” feat Adrian Sina și Sandra N sau “Kamelia” Akcent feat Lidia Buble & DDY Nunes.
Scenariul și regia videoclipului “Jingleman” sunt semnate tot de Jorge care a recreat atmosfera comediilor americane de Crăciun, cu momente amuzante, actori caristmatici, povești de dragoste dar și coregrafii de musical. Invitați speciali în videoclip sunt cunoscuții actori de comedie Anisia Gafton și Alex Bogdan, dar și Petrișor Rouge și grupul lui de dansatori sexy și talentați. Ingredientul senzual nu lipsește nici el din videoclip, fiind adus de prezența unui cunoscut model care a defilat și pe podiumurile internaționale.
“Mi-am dorit mereu să cant colinde însă să fie originale, vesele și să aibă și umor. Am prins gustul dupa “Moșul e roman”. Jingleman” a venit cu totul ușor, de la versuri, muzică, orchestrație, pană la oamenii din videoclip și toți cei implicați, cărora le mulțumesc enorm. Vă doresc să vă distrați de Sarbatori și să le spuneți “te iubesc” celor pe care ii iubiți. Crăciun fericit!” a declarat Jorge.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT