LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
antonio pican, baiat rau intr un serial online

we ❤️ music

Antonio Pican joacă un personaj negativ în serialul “6ase”, alături de Bibi, iubita lui

Sezonul al doilea al serialului "6ase", produs de Vlad Baba, a început cu feedback pozitiv și o poziție confirmată în trending-ul din YouTube România pentru ambele episoade publicate până acum, semn că fanii producției așteptau lansarea unui nou sezon, care să continue povestea serialului.

Așa cum ne-am obișnuit, fiecare episod aduce și noi invitați speciali, iar din această listă nu puteau lipsi Bibi si Antonio Pican. Am profitat de ocazia și am vorbit cu fiecare dintre ei atât despre experiența avută la filmări, cât și despre evoluția personajului pe care l-au interpretat. Pentru Bibi, experiența la filmări a fost cu atât mai interesantă, cu cât a fost alături de Antonio nu doar în viața de zi cu zi, ci și pe platou. “Antonio este tot timpul alături de mine si ma însoțeste la majoritatea filmărilor, dar acum mi s-a părut special, deoarece am filmat împreună și a fost o experiență nouă și foarte funny. Deși personajele noastre sunt din zone diferite… Selena e o tipă de treabă, prietenoasă și care vrea să ajute mereu, iar Victor este “acel BAD-GUY”. La un moment dat au o oarecare “treabă” între ei, iar pe mine m-a bucurat acest lucru pentru că am știut că voi juca împreună cu Anto, ceea ce s-a întâmplat si a fost de-a dreptul genial.”, ne spune Bibi. Referitor la asemănarea personajului pe care îl interpretează cu propria persoană, Bibi a destăinuit că asemănările apar atunci când ne gândim la cât de sociabilă și prietenoasă este Selena, caracterul interpretat. Vrea să ajute mereu, este și un pic misterioasă, caracteristici ce o definesc și pe ea. În schimb, Antonio ne destăinuie că personajul său, pe care îl veți vedea în episoadele care urmează să apară, este unul negativ. Un fel de Joker de care a fost foarte încântat, fiind o provocare pentru acest din punct de vedere actoricesc. ”M-am simțit foarte bine la filmări, toți oamenii implicați în proiectul 6ASE sunt foarte mișto și pot spune că am avut parte de o experiență unică și plină de momente frumoase.”, adaugă Antonio.
Pentru cei care nu au urmărit primele două episoade ale noului sezon, acestea sunt deja pe YouTube. Așa că te invităm și pe tine să le vizionezi. Ca să nu rămâi în urmă și să te ferești de spoilere

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT