LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
francesca ilie

we ❤️ music

Interviu Francesca Ilie: “Imi doresc din tot sufletul să livrez cât mai multă muzică de calitate”

După ce a participat la “Românii au talent”, “Vocea României” sau “The Four”, Francesca Ilie s-a îndreptat către o trupă de coveruri după care a încercat o carieră solo. Acum abia a lansat o piesă și a filmat un videoclip împreună cu Bogdan Mocanu și ne-a povestit mai multe despre ea într-un interviu exclusiv pe care îl puteți citi în continuare.

WeLoveMusic: Te numești Francesca însă mai sunt vreo două soliste care se numesc așa…
Francesca: Este numele meu de naștere, numele pe care mi l ador. nu toată lumea se poate lauda că-și iubește și adoră numele. Dar eu l-am adorat dintotdeauna și mi-a plăcut cum sună Francesca. Ideea este că am vrut să schimb în Anna Me, iar după aceea după o discuție cu casa de discuri și domnul Dan Popi am decis de comun acord că cel mai bine este să îmi păstrez numele cu care mă știe toată lumea.

francesca ilie are videoclip nou
francesca ilie are videoclip nou

Cu care ai participat la “Vocea României”. Când a fost la emisiune?
Am participat în 2016. După aceea a fost un val de propuneri muzicale care nu s-au concretizat, iar ulterior se știe că odată cu trecerea timpului dacă nu ești în fața oamenilor te pierzi foarte ușor și asta s-a intamplat cu mine.

Ce ai făcut în perioada când nu ai lansat nimic?
Imediat după “Vocea României” am avut ocazia să lucrez cu băiețîi de la Hahaha Production, cu Smiley. Prietenia noastră nu că s-a încheiat doar că ne-am luat cu alte lucruri, ei au fost o echipă mișto cu mine.

Ai fost în echipa lui Smiley?
Nu, am fost în echipa lui Tudor Chirilă, doar că drumurile m-au dus către HaHaHa Production și am învățat datorită băieților de acolo și echipei foarte multe lucruri, pentru care le mulțumesc și cu singuranță că drumurile noastre o să se ciocnască din nou, ca să zic așa.

bogdan mocanu si francesca ilie
bogdan mocanu si francesca ilie

Ai și o soră care ai urcat cu ea pe scenă…
La “Românii au talent” am cântat împreună, însă la “Vocea Românei” am participat separat, pe ea o cheamă Andreea Ilie. Ea are acum trupă de coveruri. Eu la fel, nu am stat degeaba după cele două emisiuni, ba chiar ultimul meu concurs a fost la Antena 1, la “The Four”, unde am ajuns destul de departe. Între timp eu am cântat cu trupa de coveruri am avut concerte și evenimente private.

Spune-mi despre piea ta lansată. De ce “Gelozia”? Ești geloasă, ai pe cine?
De ce Gelozia? Sunt foarte stăpână pe mine, nu sunt geloasă, Sunt foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul meu. Dacă sunt într-o relație dacă cineva ar veni din exterior și ar deranja treaba, îmi pasă. Și cred că nu i place nimănui când se întîmplă asta, atunci când ești într-o relație. Iar dacă eu eu scot puțin fum pe nas înseamnă că îmi pasă de persoana aceea.

Scoți fum pe nas? S-a întâmplat vreodată?
Am exagerat, sincer. Nu m-am dus la extreme deloc, în afară faptului că am cercetat să văd cine i-a dat like insistent iubitului meu, nu doar un like, ci mai multe. Sau cine a intrat în vorbă cu el, dar nimic mai mult, probabil că asta am încercat eu să aflu. Nu sunt genul să mă duc să bat, să înjur, sunt chill, și îmi văd de treba mea.

Ești superbă și mă întreb dacă ai dat cuiva motiv să fie gelos…
Este bună întrebarea. Ce-i drept, mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bărbați care se învârt în jurul meu, primesc complimente, știu să pun o limită. Și în momentul în care pui o limită lucrurile nu merg mai departe așa că iubitul meu este foarte fericit. El este tot timpul în umbră și este lîngă mine.

Apropo de gelozie, el a fost gelos că ai filmat cu Bogdan Mocanu?
Absolut deloc. Iubitul meu este extrem de echilibrat. A fost chiar încântat de colaborarea dintre mine și Bogdan, i se pare un băiat cool, cuminte și foarte echilibrat.

francesca gelozia
francesca gelozia

Pe Bogdan îl știai înainte de videoclip?
De a TV, de la emisiuni, îi știam piesele. Nu am avut ocazia să interacționăm pînă am ajuns la Costi Ioniță și am ascultat piesa și am înțeles că noi vom colabora.

Se spune că ce-ți doreșți cu adevărat se poate întâmpla și tu ai vrut să lucrezi cu Costi Ioniță…
Într-adevăr, pe Costi Ioniță îl cunosc de vreo 10 ani aproximativ. Eram mai micuță și urmă să facem o piesă, nu s-a întâmplat, nu a fost momentul. Dar s-a întâmplat acum și spuneam că nimic nu e întâmplător. La mine totul s-a întâmplat destul de greu, dar s-a întâmplat. Trebuia să se întâmple, deși în spate este multă muncă și trudă dar asta mă face să mă gândesc că am făcut foarte bine că nu am renunțat deloc la pasiunea mea, la visele mele.

Spune ne despre tine, ce-ți place să colecționezi?
Îmi place să vorbesc despre mine, dar îmi place să vorbească alți. Eu colectinez glossuri de buze, le desfac nu pe toate. Prietenii care pleacă peste hotare știu ce să mi aducă. Am un gloss în formă de pahar de pepsi, strugurel de buze nu l am deschis. Îmi plac machiajele și nu am alte colecții.

Știi să gătești?
Aș putea spune că iubitul meu e bine că are unde să mănânce, e bine că are restaurant. Pentru că eu nu prea știu.

Ce ai făcut în pandemie?
A fost groaznic, wow, urăsc tot ce se întâmplă în momentul acesta. După două săptămâni de stat în casă am avut o criză de plîns teribilă pentru că am realizat că nu mai am nicio activitate și încercăm să mi fac de lucru că să nu întru într o depresie. A trecut și sper să nu mai ajungem acolo.

Ce-ți dorești pentru anul acesta?
Pentru viitor îmi doresc că eu să empatizez cu oamenii care mă ascultă, vreau să înțeleagă că Francesca dintr un interviu sau de pe ecrane e Francesca cea reală. Și îmi doresc din tot sufletul să le livrez cât mai multă muzică de calitate. Și care să i facă pe ei fericiți.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT