LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Johny Romano

we ❤️ music

Johny Romano a lansat cu succes “Na Janau”! Connect- R e de vină!

Vine hit-ul! Și poartă semnătura lui Connect-R și a lui Johny Romano de care o să auziți foarte multe, numai de bine. Un interpret talentat care promite mult și care vine acum în atenția iubitorilor de muzică cu o piesă care va fi una de colecție și de suflet pentru că nu o să vă mai puteți despărți de ea! De ce? Explică imediat Johny Romano!

“Melodia “Na Janau” este cu adevărat esența a ceea ce sunt eu că om. Cuprinde ambele stiluri de muzică de care sunt îndrăgostit încă de când eram copil, rap și muzică lăutărească. Piesa a fost construită foarte organic, foarte natural. Refrenul a apărut în primul minut în care am auzit instrumentalul. Impreună cu nenicu (Relu – Connect-R) am înregistrat și chiar după primul play în cel mai rudimentar stagiu al ei, ne-a bucurat maxim! Efectiv dansam în studio împreună și abia ne cunoșteam de foarte puțin timp. O muzică care îți este drag să o faci merită făcută! “Na Janau”, care înseamnă “nu știu“, îmi doresc să inspire curajul de a recunoaște asta… “nu știu”! Melodia “Na Janau”, oferă o alternativă și nu cere nimic, este pentru orice om. Asta îmi doresc să inspire, libertatea de a te distra cum făceam când eram copii!”, spune Johny Romano, extrem de încântat de acest produs pe care îl lansează azi.

Johny Romano este unul dintre artiștii Hood Famous și este extrem de norocos, pe lângă talentul de care dă dovadă, pentru că de el se ocupă atent unul dintre cei mai bine cotați artiști de la noi, Connect-R! Dați Play pentru că nu o să vă pară rău! “Na Janau” se anunță a fi următorul HIT!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT