LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Johnny Made This și Mario Fresh- [A]MOR

Johnny Made This și Mario Fresh au colaborat prima dată și au lansat „[A]MOR”

we ❤️ music
Johnny Made This colaborează pentru prima oară cu Mario Fresh și lansează „[A]MOR”, un single despre iubire, dar și despre momentele în care alegem să ignorăm să căutăm persoana iubită.

„Nu-mi vine să cred că iubirea nu-i făcută să fie/ Pentru oamenii care se iubesc, dar uită să-și scrie/ Nopți și zile la rând unul fără altul, ce prostie/ Dacă nu mă vrei mai bine îmi spui/ Nu mai trage de mine că tu nu ai chimie” sunt versurile prin care Johnny Made This și Mario Fresh scot în evidență lupta de orgolii, durerea și sentimente neîmpărtășite. Johnny Made This, producătorul din spatele unora dintre cele mai populare hituri, a colaborat cu artiști precum Mandinga, Matteo, Theo Rose, FED, Serena, Andrei Bănuță, Gabi Bagu și Medeea pentru single-uri precum „Reina”, „Molotov”, „Ultimul Păcat”, „E Prea”, „Inima e vina ta”, „Crazy ‘Bout You” și „You Got That”.
Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, „Solo” și „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. A urmat „Adu-mi soarele”, o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă și „Bine de tot”, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă și ritmuri fresh ce te provoacă să dansezi oriunde ai fi.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT