LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Chvrches

we ❤️ music

Chvrches a lansat albumul “Screen Violence: Director’s Cut”

Chvrches a surpins fanii cu varianta extinsă a albumului “Screen Violence”, care conține 3 piese noi: “Killer”, “Bitter Land” și “Screaming”. Lansat cu două zile înainte de Halloween, că un mod de mulțumire pentru succesul proiectului, “Director’s Cut” continuă povestea albumului și sărbătorește sezonul înfricoșător. “Screaming” și “Bitter End” prezintă confruntarea cu deziluzia și teamă care se întrepătrund.

Lauren Mayberry a declarat despre cele 3 piese noi că: “noul album a fost atât de diferit de restul proiectelor Chvrches anterioare, că ar fi fost nepoliticos să nu introducem și piese cu tematică Halloween-ului.” “Killer”, “Bitter End” și “Screaming” au fost începute în 2020 și au fost terminate după lansarea albumului.
Ascultă aici: https://umusic.lnk.to/ScreenViolencePR
“Screen Violence: Director’s Cut” conține și single-urile: “How Not To Drown”, împreună cu Robert Smith, “He Said She Said” și “Good Girls”. Videoclipurile oficiale ale celor 3 piese sunt regizate Scott Kiernan și prezintă un cadru nostalgic, lo-fi, alcătuind o trilogie.
Trupa va susține un turneu în primăvară anului 2022, în Regatul Unit. Această va concerta în Dundee, Glasgow, Edinburgh, Newcastle, Londra, Birmingham și Manchester.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT